En tysk, en fransk men ingen svensk

Så var denna eurovisions helg över.. Det slutade med att Lena från Tyskland vann europas intresse. Det var helt klart en värdig vinnare om man bortser från hennes brist på erfarenhet, vilket hon kommer få nu.. Hon hade aldrig stått på en scen innan genrepet inför finalen. Grymt säker tjej den där Lena.. INGET KONSTIGT ALLS.

I veckan har jag jobbat, jobbade även i lördags innan jag åkte till syster, Martin och Pernilla för mat och eurovision! Idag har jag haft stallet, så var rätt seg till en början då det blev rätt sent igår med röstning.

Jag har dessutom träffat hunden Max i veckan, vilket jag förhoppningsvis gör på torsdag igen! :)

Min mamma har hyllats idag, eftersom det är morsdag. Mamma är världens bästa mamma!

Nästa vecka kommer vara fullspäckad förutom imorgon. Tisdag-jobb, onsdag-jobb, torsdag- Max,Ninna o Emelie, fredag- un-nedsättning- lördag- jobb, Grattis syster söndag- jobb kalas!. Sen är veckan slut.. låter inte så mycket kanske, men jobbar 9.30 - 18.30 (tiderna säger allt), inget konstigt alls! :)  Men hoppas på kanon väder hela veckan. Jag och min väderblogg! Go Tone Go!


Nu ska jag sova för i helgen har det inte blivit många timmar verken fredag eller lördag.







Om jag ändå hade vingar

Det första jag skulle göra är att flyga upp till himmelens port och hälsa på morfar, siv och farfar för en stund. Eftersom jag redan är där uppe bland molnen skulle jag hoppa runt på alla dessa fylliga moln, så som krambjörnarna gjort i alla tider. Efter min lek bland molen skulle jag flyga över städer som Paris, New York och Moskva. Flyga till Australien och sen till south Africa och klappa på alla djuren som lever ute i det vilda. Jag skulle för den delen vara en superhjälte som hjälper alla i nöd. Flyga upp och sätta mig på den högsta grenen på trädet och titta ner på alla som springer och stressar gatorna fram och gatorna ner. Det vore nått att ha vingar, men nu är det ju så att jag inte har några vingar och inte du heller för den delen. Så vi får fortsätta stressa och springa omkring på gatorna.

Idag har jag träffat Lindstam vi var Maxi och sen åt vi glass i stora lass på bryggan vid maren.. :)

rain is when the sun is crying

Man kan nästan tro att denna blogg är en väderblogg. Jag brukar oftast börja med "vilket underbart väder alt. vilket skit väder". Detta är inte okej. Som sagt har jag tappat lusten att skriva i bloggen, men kom på en ide om att kanske skapa ett tema på bloggen. Någon som har tips?

Jag saknar insperation i mitt liv. Allt bara går av automatik måndag-söndag. Jag behöver en förändrig. Igår kunde jag inte somna, låg vaken till halv 3 inatt och såg reprisen av "Jakten på Julia".

Idag är det en sådan dag då man bara vill dra täcker över huduvdet igen för att det är sådant bajsväder. Det räckte med vädret som var i söndags, då jag var blöt utifrån och in.

Anders har fått föl och det är inte klokt vad fin den är.

Undrar när vinden ska vända och blåsa i min riktning..


Vi hörs


varför springa när man kan gå.

Det är varmt. Helt perfekt väder. Jag jobbade lite på förmiddagen idag. Till lunch åt jag kolgrillen. Mumma!

Jag vet inte om jag ska fortsätta med denna blogg, för det ger mig inget. Jag har bara tråkiga inlägg och har tappat skrivandet helt. Jag ska överväga och se vad jag kommer till...

I can´t explain my pain in words

Det stod redan klart ibörjan av året att 2010 inte skulle bli mitt år... Problem efter problem uppstår, och är så less på detta nu. Vad var det som egentligen hände idag? fråga mig inte, för du får inget bra svar.. It´s over. Jag känner för att lägga mig i ett rum utan fönster och släcka ner och sova.. sova i tusen år. Min teori om att efter regn kommer solsken kvarstår, men när fan ska stormen övergå till något som svalkar en. Val i livet har aldrig varit min starka sida, jag måste erkänna att jag är rent ut sagt urusel på det. Tänk att ha någon som bestämmer över mina val och säger; Niclas gör si eller gör så, det vore mycket lättare. Men skulle det kännas bättre? Knappast.


Den nya veckan började med sol

Vilken härlig dag det har varit. Sol sol sol sol... :) underbart!
Imorgon är det jobb som gäller.
Hoppas vädret håller i sig hela veckan, man blir så glad när solen lyser och värmer!

Jag tänker mycket just nu, har kommit in i en sådan period igen.. vet inte vad jag vill.


They dont care about us

Igår när jag satt och väntade på bussen kom två äldre damer, (så jag flyttade längst ut på bänken så de båda kunde få sitta brevid varandra.) Då frågade den ena damen ifall jag gjorde så pga att jag inte ville att hon skulle sätta sig på min tårta. Sen började vi prata om allt mellan himmel och jord. Hon tyckte namnet "Fittja" inte alls passade in, lite väl vågat enligt henne. Men då kläcker den andra damen ut att det finns något ställe uppe i norr som heter "Kuk". Jag vill bara påpeka att jag satt och pratade roliga orts-namn med två damer i kanske 75-80 års åldern.

Idag har jag gjort en sommar frilla. Mycket skönt med rakat på sidorna.

Nu är det inte många dagar så åker jag upp till Östersund till kusinerna!! :) kommer bli en rolig bilresa med Rock N´roll längs motorvägen..



När jag viskar ditt namn hör du mig inte

Jag behöver dig nu.. Jag står mellan lycka och sorg. Allt är upp och ner. Jag vill gå i ide och vakna upp i din säng när sommaren är som allra hetast.

I helgen har jag jobbat, första dagen bestod av regn och inte vilket regn som hellst utan ösregn. Andra dagen var mycket bättre, men lite seg bara. Pappa kom hem idag också, brun som fan.

Jobbar Måndag och ska säga hejdå på tisdags-mötet. :) Sen drar jag till Östersund till helgen..

Nu ska jag sova för imorgon blir det tidigt.


tummen upp!

Oj, Umeå var kanon! fantastisk stad med underbara människor. Fest, god mat och ett glatt gäng stod på menyn.

Vi har haft Käldö -möte under veckan.

Igår åt jag japansk käk? och såg på " Kick Ass". Underlig film, rätt rolig. Men såg ej slutet för det blev något problem. Hahha men det löste sig i alla fall rätt bra. :)

Idag var jag och titta på  ett jobb i Stockholm. Trevligt trevligt!

Take care.,

RSS 2.0