Amatörer är en klass för sig..

Blir så trött. Inte nog med att jag försov mig till tvättstugan idag, torktumlaren var trasig också. Den är alltid trasig när jag har tvättstugan. (Vet att den blir lagad, eftersom det är alltid en ny felanmälanlapp med nytt datum på varje jävla gång). Så just nu så tvättar jag för fullt och funderar över hur jag ska få kläderna torra, eftersom vårt torkrum suger och tar en evighet. Men förhoppningsvis så har det mesta hunnit bli torrt.


Så skärpning amatör-tvättare och kom in i matchen! ;)


          By: Houseman AB.

Tiger "ängeln" Andersson

Inte nog med att denna flicka har världens finaste efternamn, hon kan dator också... Vad vore livet hos oss Anderssonare om inte Sara fanns?

Hon är verkligen oslagbar med sina ideér och sin vilja. Gud bless you! Du är underbar.. TACK FÖR DIN VÄNSKAP.

By:  Den nya bloggens crew! Glöm inte Sara "tigers" blogg..   www.tiger.blogg.se  Säger bara, är det någon som kan göra pengar på detta är det hon! Tusen tack för allt!

Bloggdesign

Hej Allesammans!
Sara vid tangenterna, passar på att gästblogga när jag ändå är inne och fixar lite med Niclas design. Hoppas han tycker det är Okej. (Om det inte passar Herrn, får han stå ut ändå!)

Niclas är en kräsen människa för er som inte vet! Bilder säger mer än tusen ord.. Här ska ni få se..



Jag gjorde den här headern.. Niclas ville ha en annan färg på texten..
Men vi diskuterade saken och kom på att det var en annan stil som behövdes..



Men när Niclas nu började drömma lite, så kom han på att han ville ha GULDFÄRG!
Sagt & Gjort..



Det var bra av dig Niclas, två kloka huvuden ihop och headern blev riktigt grym!
Tack för att jag fick leka runt lite i din blogg.



Trevlig Helg till Er allihopa! MVH /Sara "Tiger" Andersson 

Fredagsmys!

HELG HELG HELG HELG...

Full rulle hela helgen! Tjoooooo!



        By: Niclas

mot helgen...

Nu är det bara fredag och sen helg. (som jag gärna hade spenderat i Umeå.) Men så är icke fallet. Veckorna och dagarna bara springer iväg. Mer snö, blåst och allmänt blött. Jobb jobb, trevliga och sena stunder med vänner.

Jag vill verkligen ha sommar tänk ljust dygnet runt allt är grönt och man  har super kul och är för det mesta glad. Även om vintern är trevlig på sitt sätt, tjocka jackor en varm brasa och glögg. Men känns som att vi kan det nu.. Julen är över. Thats it.

SOMMAR NU! eller förresten vår är trevligt då kanske man kan bli kär?



          By: The one and only

Nu är det helg med stort H.

Äntligen helg! Det är inte ofta som jag brukar längta så mycket till helgen, men denna vecka har varit tung och kännts mest som att jag har jobbat, käkat och sovit. Det var 1 vecka sen Amanda flyttade.. Shit vad tiden går.. Jag har varit sjuk till och från hela veckan, men inget allvarligt. Jag längtar tills på måndag, för då får jag lön. Det kommer bli så bra hahha. I helgen ska jag på bio och gå på hockey imorgon...

Igår var jag uppe i Stockholm, gick på teater "Panik på klinik" var en jätte rolig fars.. Men andra halvan var grym jämfört med den första delen.. Skrattade massor, sen blev de te och prat innan jag tog sista tåget hem, somnade någon gång efter 1 och klockan ringde 6 idag.. Men jag vaknade pigg och glad så det gjorde inte så mycket att det blev sent. ;) allt ont har något gott med sig... Hahah. Det var en rolig torsdag, verkligen!

By: Niclas Von Platen


Söndag

Vilken jobbig helg. Fredagen började inte bra eftersom världens bästa Amanda flytt Stockholm, storstan kommer kännas helt tom utan dig här. Men Umeå är inte illa pinkat det heller, shit vad glad jag är för att du äntligen får börja plugga och göra det du vill..

Lördagen hjälpte jag Sofie att flytta in i Jennys lägenhet som i sin tur flyttade in hos Jimmy, Byggare Bob alt. Hoes Man bara välja och braka..

Jag har blivit sjuk igen, jag som precis blev frisk o sen nu igen... Är inte mega sjuk, men ändå så pass att det tar energi och ork..

Imorgon är det Måndag vilket innebär nya äventyr.. Jag som ville gå och se Snabba Cash i helgen,, Men nästa vecka kanske?

Fuck, tomt på kontot och så ska jag till tandläkaren på tisdag också..

Mina nyårslöften är spruckna och jag vet inte hur framtiden ser ut, får prestations ångest.

By: Nicke picke päron


När vecka 2 snart är slut..

En vecka på har gått och det blir ljusare och ljusare för varje dag. Tiden går fortare och fortare.. Jag har hunnit vara sjuk. Igår var jag och träffade Amanda och några andra folk på en mycket trevlig fika inne i stan. Amanda som idag har packat sitt rum och flyttat upp till Umeå.

I helgen ska jag se Snabba cash.


Läste också att Dryden gör bra ifrån sig i Florida.. Saknar verkligen honom. :(





Allt går i vågor just nu vet verkligen inte ut eller in. Ingen plan ingen framtid? Joo allt löser sig väl till slut som alltid.

Jag är en drömmare...


               By: Niclas


Back on track

Efter en lång helg onsdag till söndag var jag åter på jobbet idag, hade ett litet och snabbt möte med bossen och kom fram till att jag får jobba kvar.. Har inte fått något mail från Canada ännu.. :/ Dagen var full av energi och glädje.

Har sett två filmer av Johan Falk idag 3:e och 4:e filmerna.. mycket bra filmer!




Fick ett jätte roligt SMS inatt av min kära vän Sara.... Blev stum av förvåning, men efter ett tag skrattade jag och skickade vidare för roliga reaktioner. :) underbart!!


Annars så är jag fundersam, va det allt?


            By: The real life of Niclas

The news..

Nu var det ett tag sen jag slog på tangenterna i bloggen. Det har varit mycket tankar och saker att utföra. Har inte haft någon insperation att skriva..

I tisdags träffade jag Emelie o Ninna på bussen hem från jobbet. De bjöd mig med på utgång ala Södertälje, Kvällen slutade i alla fall med att vi var i Södra på efterfest. En lyckad Tisdagskväll!

Onsdagen var jag tiger och rasmus på besök hos Amanda. Amanda som för övrigt ska flytta till Umeå, så jävla tufft. Men kommer sakna dig, du är alltid amanda helt oslagbar! Vi åt en god middag och skrattade massor.

I torsdags förberedde vi inför begravningen på fredagen o gjorde morfars krans. Den blev helt makalös ska försöka hitta bild på den och lägga ut på bloggen.

Fredag den 8 januari 2010 var Bo Nymans begravning. Det var så unikt och vackert samtidigt som det var ledsamt o jobbigt. Allt flöt på bra och släkten från Finland kom, vilket var helt otroligt och super fint av dem. Det var verkligen en fin dag med blå himmel och sångarna sjöng jätte fint i kyrkan. Efter en fin och stillsam tid i kyrkan trodde vi att de jobbigaste var över, men mer kommer. Efter kyrkan äter vi smörgåstårta och lyssnar på musik.. Super fina tal av Mamma, Jenny och Moster. Det var alla jätte jätte fina. Starkt av er att orka berätta sådanna fina minnen och er egna bild av Bo Nyman. Han är verkligen min hjälte.

Lördagen åkte jag till stallet. Sen hem till farmor o träffa lite folk o sen hem. Tessan, Melvin, Kjell, Lena och farmor kom o tittade på hockeyn.. Jag och Melvin blev visst bundisara, dudes, bästisar kalla det var ni vill, men oj vad vi spelade hockey och lira fotboll! Mamma ringde och det jag nu ska berätta är bland det sjukaste jag någonsin hört på länge..

Vi småpratar en stund  sedan berättar hon att hon är på väg och ska tända ett ljus vid minneslunden som vi igår va och la alla fina blommor på.... sedan ringer hon upp igen och jag citerar... " Någon har tagit Catarinas och Patriks krans, bara bandet som ligger kvar i snön..." Alltså har någon tjuv någon gång under natten/dagen (idag) gått och tagit av/klippt av bandet på min morfars krans, snott kransen och lämnat kvar bandet i snön.... Detta är helt jävla otroligt. Hur fucking störd i huvudet kan man egentligen vara? Det här är bland det fittigaste jag någonsin hört talas om, hur ful kan människan vara, man snor/tar från de redan döda. Den sista hälsning man ger en död person... Snor en livs levande människa.
Men något som jag har tänkt på är hur bra mår människan som snott kransen och lämnar över den på nästa begravning och vet att denna krans är snodd... Det är fan helt ofattbart. Hoppas en GUD finns...



Vill i alla fall berätta att morfars begravning var väldigt fin och om han var här idag skulle han vara helt till sig för att det var så många från Finland, scania och släkt som visade sin uppskattning och gav sin sista hälsning till en man som i mina ögon är en hjälte., Bo Nyman!

           By:
Niclas Andersson

Första dagen efter en lång helg.

Inatt såg jag Sverige - USA i JVM. Synd. Men fyfan vad duktiga Sverige är. Sen var det bara pallra sig till jobbet. Trevligt att vara tillbaka efter en lååång helg.

Dagarna springer iväg, nu i veckan är det begravning nr 1.  Morfars..

Bara en dag kvar på jobbet sen är man ledig igen hehe.

Ingen komentar

               By:
Niclas


Fan Fan Fan

Det är det ordet som kommer ut ur min mun. Jag tänkte inte, jag faaaaan. FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!


Jag ska alltid förstöra, faaaan fan FAN!

Om jag kunde fixa det, jag har ont i nacken. Ska sova.






Förändring

Nu har det 2010.. :) Gårdagen var väldigt trevlig och den slutade väldigt sent.
Jag har insett att 2010 kommer innebära stora förändringar, sluta snusa bland annat. Det är nog förändringarnas år.

Första dagen på det nya året har varit som jag tänkt det, kanske.. HAHA..


      By: Niclas

RSS 2.0