Bye Bye Spruce Meadows

Nu har sista dagen gatt i Calgary... Imorgon vid lunch lastar vi pa hastarna och beger oss hem till Perth igen.. Det ska bli skont, men just i detta nu ar det trakigt. Jag hade garna haft en vecka till... inte for tavlingarnas skull, utan for Jennas skull? haha det dar later fel. Men det skulle vara trevligt att tillbringa mer tid har borta. Jag ska alltid vara sa sen och sa feg. Pussy. Det ar jag i mitt notskal. Da kommer vi troligtvis inte ses forens i Florida, och det ar verkligen jatte lang tid tills dess...

Idag hoppade Red Derbyt. Han kom 3;a ett ned fran segern.... Men han var super fin... =) ar sa stolt over honom..

Igar var jag, Sandra, Kaila, Madison och Isadorra ute.. Vi skulle in till stan och aka Karuseller eftersom det ar Standpe?
Men de blev ej sa, vi tog en taxi till Ranchmans.. klockan var inte mycket kanske runt 22.15 och kon in var helt sjuk. Det var fest ute pa gatan kan man saga.. .vi star i kon. Det borjar regna. Vraka ner. Vi blev mycket blota.
Jag tog insiativet ( anda insiativet jag ar bra pa att ta ) att vi skulle dra till Darbyarms. Vi akte och drack och hade mycket trevligt.

Fick hora idag att Jenna kom till Ranchmans precis nar vi lamnat stallet.... =(
Forresten maste jag ratta, hon heter inte Sara utan Jenna..  hahahha... ironiskt. Har trott att hon heter Sara.

Jag vann 150 dollar pa poker igar ocksa!!! Yee Haw! man brukar saga tur i spel otur i karlek. Stammer ratt bra... Bli en man nu Niclas. 

 Ha det nu sa gott sa hors vi nar vi ar i Ontario igen.. Bye Bye Alberta!

Kram

Vart ligger landet dar man bojer bananerna?

Fredag. Har precis kommit hem fran stallet.. Hingsten gick sen klass idag. Han var super duper fin han kom 3:a i 145, Ian tror detta var hans basta insatts, han har aldrig varit sa fruktansvart fin! Det ar galet hur mycket jag tycker om Dryden! Han ar sa javla cool, trotts att han ar lite jobbig att sta och halla i och leda. Men Men.. Sandra e still i Stallet... Vinni gick 150 kom 4.a. Den klassen borjade 7.
Nu har jag bara 1 klass kvar att gora, och det ar Red pa Sondag. Sen ar det hemgang... Kommer bli trakigt att lamna spruce nu... Fattar inte varfor det alltid ar sa, att nar man vill stanna sa maste man aka. Vara grannar i stallet pa andra sidan...De som jobbar dar och mina kara arbetskamrater har forsokt att para ihop mig och en tjej fran dem. Sara heter hon...Igar efter 150 dar Red kom 4.Sa gick vi upp till Time faults... Dar traffade jag henne i alla fall.... Hon ar jatte trevlig och ar mycket aktraktiv.  Idag efter min klass gick jag upp till Time faults igen och da kom de och nu hade hon klatt uppsig lite. =) Fattar inte varfor jag ska vara en sadan Pussy. Skarpning. Hoppas eller jag antar att vi ska ut imorgon eftersom det ar sista 'kvallen' innan vi aker hem,. Sondag maste vi nog sova i alla fall... Sa da far vi bjuda med andra sidan ganget tycker jag. Men som sagt, det ar som vanligt alltid for sent, nu aker vi ju hem och hon kommer fran Chicago?

Vi far la se hur det hela slutar... har ju aven lovat bort en middag hemma i Perth till Ali..?!

Nu far ni ha det bra Hej Svejs!

RSS 2.0