Ibland behöver man en spark i röven!

Är vikarie på skolan jag jobbade på i höstas/våras denna vecka. Det är verkligen jätte roligt. Trivs super på arbeetsplatsen och får sådan energi som bara socialt arbete kan ge mig. Denna vecka har inte kunnat börjat bättre.. Bossen ringde i Måndags morse och bad mig rycka in, jag var inte snabbt med att slänga på luren och bege mig dit. På vägen hem ringde en arbetsplats som jag sökt jobb hos. Blev kallad på intervju inom de närmsta veckorna. Och idag när jag stod hemma och lagade middag, ringde nästa arbetsplats och även där ska jag gå på intervju. Snacka om att det rullar på bra nu... Men man ska inte hoppas på för mycket. Men erfarenhet är precis vad ordet beskriver erfarenhet. Det ger en lite mer kött på benen och man fyller på lyckolådan med några kg glädjesnacks, att snaska på under den mörka vintern.

Till helgen är det kalas i staden jag bor fredag+lördag. Ska nog bidra med min glädje på fredag! Är så roligt när denna i allmänt fina men ack så lite skrämmande stad, hittar på aktiviteter att roa stadsborna med. Vi är trotts allt en bra stad.

Lördagen ska jag tillbringa med min släkt (pappas sida) ute på en Ö någonstans i/runt/under Trosa. Vi ska äta kräftor och gå tipspromenad och även leka "på blodigt allvar" 5-kamp. Jag ser fram emot detta möte och tror det kommer förgylla min fullspäckade vecka till fullo. Full det var jag förra helgen så det ska jag icke bli denna helg, fårse om jag lyckas.. Utmaningar är ju min grej, har jag själv kommit fram till. Så upp till bevis!

Jag känner verkligen hur allt flyter på. Var detta verkligen den "lilla" vändningen jag behövde?. Jag bör kanske spela på Triss. Okej nu tar jag i som om jag vore mer värd att vinna än alla andra. Men jag skulle nog bjuda och bidra till en bättre värld om jag vann miljoner.

Tittade på Fångarna på fortet idag (även igår). Det är verkligen nostalgi på hög nivå. Men jag trodde jag skulle dö av skratt när Gunde skriker till Ann? (let´s Dance) " Ta den bakifrån"... Och hon svarar skrikande. "I rumpan?". Eller något sådär. Okej det är kanske Niclas humor på låg nivå, men vafalls Tv 4 får bjuda på den och känns grymt kul att Fångarna på fortet är tillbaka!

Så nu hälsar jag den mörka hösten välkommen, och är så glad att årstider inte spelar någon roll!

" Och som vi alla vet, det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke!"

" KÄMPA KÄMPA!"


abc

Sådär då var det Onsdagkväll igen då. Veckorna bara springer iväg. Snart är hösten här och det tycker jag ska bli skönt och mysigt. Då man kan ha tända ljus dricka varm chocklad. Det har varit födelsedagar och jobb sen jag kom hem från Finland. Nu till helgen blir det Kräftskiva på fredag och på lördag blir det släktmiddag. Söndagen har jag egentligen inget speciellt planerat men funderar på att gå på bio.

Imorgon ska jag hämta världens bästa Rasmus på dagis..

Ja annars så rullar väl allt på som vanligt. Inga större händelser.



Tisdag

Ibland vet man ingenting och fattar ännu mindre. - Det är det som kallas Livet.





RSS 2.0