Bloggen hallå?

FUCK BLOGGEN.

Nu har jag prövat skriva i två dagar och det fungerar inte. Det är något lurt med detta.

Vill bara säga att dagarna har varit bra och att jag är glad för att Zlatan avgjorde El Clasico idag.

Jobb jobb jobb.

Vet att många är besvikna på mig, men försöker så gott jag kan. Är väldigt nedstämd och förvirrad. Vet inte vart mina fötter pekar. Så lite kärlek skadar inte.

Tack för mig.

I don´t wanna be friends

Fredagen har gått.. Jobbat, Skhlm , Idol , godis, tagga. Party all night long tomorrow!

Bon vivant! Så det gäller att vara utvilad imorgon. Ner på stan styra lite systemet och andra inhandlingar.


 

                                  By: I don´t wanna be friends


Florida vs Stockholm

Denna vecka är ett mysterium. Fick ett vikariat idag på ett fritids, när jag nu kom hem fick jag svar från Millars.. Jag kan åka till Florida tillbaka till samma människor och hästar. Frågan jag ställer mig är Hur ska jag bestämma mig. Vill så fruktansvärt åka tillbaka, men kan man säga nej till något man precis sagt ja till?

Plötsligt fick jag ont i magen och börjar bli snurrig i huvudet. panik.














                            

Jag är världens lyckligaste kille!

                                  By: Förrvirade killen


Tandläkarskräck?

Vi betalar pengar för att få våra tänder uppdaterade och fixade. Men frågan vi ställer oss är, blir vi verkligen undersökta ordentligt och på ett korrekt sätt? Jag har kommit underfund med att jag inte alls känner mig säker hos tandläkaren. Jag har haft en mycket duktig ung tjej som tandläkare i många år, hon har hjälpt mig med att rotfylla en tand och jag har verkligen trott på henne.

Det kom en kallese hem till mig om tid hos tandläkaren idag 17 november. Igår fick jag ett sms från tandläkaren där den skrev att jag inte skulle missa min tid idag, Shit värsta bra tänkte jag. Idag gick jag då dit, Jag hade tydligen bytt tandläkare helt plötsligt, nu finns inte min tandläkare längre på denna arbetsplats. Kan man inte som kund få reda på det innan man kommer dit? Jag brydde mig inte så mycket utan satte mig snällt på en stol. Fullt med barn skrek och föräldrarna försökte trösta barnen.. Skräcken för att dörren ska öppnas och den söta assistenten ska ropa upp just ditt namn. Som tur är har jag ett lätt namn så det blir aldrig några missförstånd. Men tycker lite synd om dem som har ett lite annorlunda namn, för det blir en pinsam tystnad i väntrummet när assistenterna inte kan uttala namnet rätt. Tiden går 5-10-15 minuter sen.. "Niclas Andersson". Yes tänkte jag för mig själv och hoppar upp från stolen och tar ett stadigt tag om den unga tjejens hand. Hon följer mig in till rum nummer 14... Jag som vanligtvis går till rummet mittemot. Sätter mig på denna stol som hon snabbt fäller bak, känns lite som en tortyr när man ligger ner och tandläkaren, en kille runt 35 med icke svensk uttseende. Ställer en massa frågor Om snus, mina matvanor och om jag har ilningar i tänderna. Det var en mäng frågor som jag rynkade på näsan åt. Varför just dessa konstiga frågor. Tandläkaren börjar trycka in det ena och det andra i munnen på mig och konstaterar att jag har lite tandsten på undertänderna i framkant. Oj, så allt annat ser bra ut frågar jag? - Jo allt ser jätte bra ut, inga hål. Nämen fan vad bra tänkte jag. Tandläkaren tar bilder och dörren ut till korridoren står öppen, ser en äldre dam som jobbar på denna avdelning som jag hellst inte vill träffa springer förbi. Hon såg mig inte. Vi tar bort tandstenen och slipar lite i munnen, "skölj" säger han.. Jag spottar blod och han ska skriva något på sin dator som han har plingat på hela tiden som jag var där. Han ger mig råd att inte använda listerin som är skadligt för munnen. Jag harklar mig lite försynt och frågar tandläkaren om jag verkligen inte har några hål i tänderna, Jag påpekar att förra året i juni då jag sist var här så hade jag hål i tänderna. Han ser lite underligt på mig och ber mig öppna munnen. Han stoppar in grejer i munnen igen och petar lite. Jo, där har du ett hål längst bak på höger sida.  Han planerar att fylla igen hålet och det kommer kosta mig 650 kr. Men fan vad bra sa jag rätt ut, sist jag var här hade jag 4-5 hål så då innebär det att 4 hål har läkts av sig själv! Detta måste i praktiken innebära att någon av dessa två inte gör ett korrekt jobb?

Hela paketet idag gick på 150 kr. Billigt. Men frågan är om de gör sitt jobb. Känns som att de enbart är ute efter pengar. Hade inte jag påpekat att sist jag var här idag, hade han struntat i mina hål i munnen. Jag vet inte vem jag ska tro på för jag märker ju i munnen att jag inte bara har ett hål. Eller så har jag bara fått för mig det.

aja dagens skräck är över.

             
                                      


                                                  
By: Niclas "tro eller inte tro på tandläkaren"


Söndagskväll

Späckad helg.

Idag åkte jag mamma och Jenny till morfar som bor numera på sjukhus. Han var relativt pigg. Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat att se någon i ögonen som har det jobbigt. Hans ögon lyser som ett barns ögon på julafton. Det var verkligen jätte fint på denna avdelning.. Ikväll skulle morfar ta ett bad i bubbelbadkaret för första gången i sitt liv. Han såg verkligen fram emot det. Personalen var trevliga.

Mitt huvud är sprängfullt med information, kännslor och tankar. Denna vecka kommer vara fullspäckad med tandläkare, Stockholm, post-museét, plugga inför jobb, pröva kläder inför jobb, morris, utgångar etc etc. Denna vecka kommer gå fort. Men egentligen vill jag bara spendera tid med morfar. Han är verkligen solen i detta novemberrusk. Med hans fräcka skämt och hans syn på livet är en fantastisk informations källa. Få är ämnade denna styrka. respekt.

Jag vill ha jul och snö. Denna högtid är min absoluta favorit. Drömmar om det magiska, finns jultomten? massor med snö och alla är glada. Musik och glädje, pyntning av granen, glögg. Jul året om! :D Julmusiken spelas för fullt på datorn..


Imorgon ska jag till tandläkaren.... kommer få mig en dos av hål som måste lagas.


Just nu har jag en mängd planer.. hoppas det blir så som jag vill. :)



                                             By: Niclas "tomten" andersson


They dont care about us

Så var ännu en fredag avklarad. Fredag den 13 november. Pizza och Idol stod på menyn. Dessvärre (enligt mig själv) så åkte Eddie ut. Det var på tiden kanske? Det är ju som sagt de 6 bästa kvar. Men tycker dock att Reza borde åkt ut innan Eddie. Men nu slapp han åka ut innan de ger sig ut på turne till Malmö och Göteborg (vilket hade varit trist att vara så nära) innan STOCKHOLM.  Mariette var den bästa idag även om Tove var snäppet under. Men min tro säger Erik och Mariette i finalen..





Det här var det bästa av Eddie.

slut pratat om idol. ( för ikväll i alla fall )


Igår Torsdag jobbade jag på stallet vi har ju stora tävlingar där torsdag - söndag. Extremt mycket starter vilket gör att det blir långa dagar och trötta huvuden. Första dagen avklarades med glimten i ögat. Härligt.

Fredagen då började allvaret full rulle från morgon till kväll (jag jobbade eftermiddag)
Malin är på besök i Södertälje med tre kusar... Hingsten gick dubbel nolla och blev placerad. Den ritten jag såg på Actrise så ramlade hon av efter ett hinder och fick denna underbara häst över sig... Men Malin klarade sig bra, vet ej hur det gick med hästen. Jag åkte hem, men såg att Malin red Räven också.

Nu är det lördag och söndag kvar.. spännande. Imorgon börjar tävlignarna 07.00 och sista start är beräknat till 22.00 så "all day long". Efter är det Ryttarfest med liveband. Söndag med finaler juniorer,young riders och seniorer. 150 både lördag och söndag. Så missa inte denna hästfest. Höhö.

Allmänt så har morfar blivit inlaggd på sjukhus, alla tankar åt dig. Glädjespridare och älskade | bor, make, pappa och morfar <3 |

 

Nu ska jag sova för jag är trött!

                                                              By: Niclas utan K.


Ute i de djupaste skogarna..

Sitter och blogger ute ifrån en mörk skog. Men en av de finaste platserna. Skulle aldrig för en sekund byta bort dessa dagar mot vad som hellst på denna jord. Uppskattar varje minut här ute. Det är mörkt, lagom kallt, tända ljus och ett utedass. Underbart! Morris har varit med men åkte med mamma hem idag, in till storstan. Där bilar kör som galningar, människor stessar för att hinna med tunnelbanan som går var 5-10 minut. Det är dessa stunder då man verkligen inser hur mycket man älskar naturen. Varför jag säger skogen, är just för att detta område kallas skogen. Det ligger mycket skog runt omkring våra fina hus. Antingen går/cyklar man och hämtar tidningen ute vid grannarnas hus. Jag och Morris har varit ute och gått promenader längs traktorvägen... Bastar och umgåtts med mormor och morfar. Idag kom moster ner. Jag och moster åkte in till byn och käkade pizza.


Imorgon är det slut på denna frid. Åker hem till storstan. Jag önskar jag kunde stanna några dagar till.
Jag har haft mobilen avstängd i många dagar nu då min mottagning inte har fungerat. Skönt att glömma den vardagliga livsstilen för ett ögonblick. Nu ska jag bege mig till sängen och sova en stund, innan morgondagens äventyr börjar.



                                                  By: Den fridfulla Niclas

I´m back

Måndag ny vecka.. NOVEMBER. Vad tiden går fort. Snart är det jul igen, mysigt värre. I lördags var det pubkväll på ridskolan. Före, under och efter. Allt var perfekt. Gillade teamat och ni som jobbade med denna kväll ska ha en stor stjärna. Det här var en oslagbar kväll, med god mat, god dricka, världsklass på underhållning, linedance, trubadur och massa dans. Nu har jag haft 2 nätter i rad då jag inte somnat, så som jag hade för ett tag sen. Somnar inte förens 4-5 på morgonen. Ligger och tänker och bara stirrar upp i taken, vänder mig om och bara är. timme in o timme ut.


Igår söndag var det hockey 7-0 Finland. HAHHA - Vem är Foppa? , nu får du lägga på en 24/7 träning fram till OS. Annars ser jag hellre någon annan i dina kläder. Tycker inte någon var bra igår. Verkligen INGEN. pinsamt.

Sen var det bara slå över och se Allsvenska kvalet. DIF-AFF 3-0 efter förlängning. Matchen ägdes av Dif. Men tycker inte det var på lika villkor i förlängningen då difspelaren sätter upp armbågen och spräcker näsan och gör så att Aff spelaren biter av sig tungan. 11 mot 10. Rättvist! Men för dagen var Dif bättre o självklart värda ett nytt kontrakt. MEN jag blir så färbannad på supportrar som springer in på plan, inte för att gratta djurgården utan för att gå till attack och misshandla aff spelare. 3 anmälningar från aff spelare var av 5 som blev slagna, sparkade och fick höra ett och annat från dif supportrar. Tycker det är pinsamt. Nu på morgonen fick jag också reda på att dif spelarna har gjort ett videoklipp, och lagt ut på Jan Tauers blogg... I och med detta videoklipp så tar inte spelarna avstånd från våld och bråk i fotbollen. De sjunger dif sånger lite så där på måfå de kan inte riktigt texterna. Sen kommer en ramsa som går "Allmäna idrottsklubben horungar, vi ska hugga er och det vet ni om, för vi är djurgårdsgrabbar!" Den ramsan satte dem ordagrant. Konstigt, kanske bara den ramsan de har hört från plan?



http://www.nyheter24.se/allsvenskan24/spelarbloggar/jan-tauer/375579-haha



Så en sammanfattning är väl grattis dif, men sådanna spelare, sådanna fans. Själv tycker jag SVFF måste ta sitt ansvar och göra något åt saken. tvångsnerflyttning? nej det kommer det inte bli. Men om man vill få bort stök och bråk, vilket de inte kommer få bort från fotbollen, kanske i alla fall spelarna kan ta avstånd från att uppmuntra bråk?

Nu åker jag ner till landet och hälsar på morfar på landet. Kommer hem igen någon dag i veckan.





                          By: Niclas

Idol = Höj volymen!

Vilken jävla tävlig, looooove it!

Den ena efter andra åker ut, blir aldrig som man tror. Men den som ÄGER och nu citerar jag Bagge efter att denna kille avslutade kvällen. " Lägg ner hela jävla Idol! " Så säger Bagga som komentar till när Erik Grönwall framträde med The show must go on. Han är helt jävla THE FUCKING KING! ingen kan slå honom.

Sen blev jag också glad för att Eddie för en gång skull inte fick sitta i "heta stolen". Jag tycker han är duktig. Han kämpar och gör bra ifrån sig men får bara skit. En extra stjärna till honom idag, trotts att denna kväll var väl slag under bältet. GO ERIK GO EDDIE och söta mariette är underbart bra, Hoppas på ERIK VS MARIETTE i finalen.

Jag sa redan när tv4 började med uttagningarna att Erik vinner hela skiten. Min gissning är ingen gissning längre. Vinner inte han så säger jag som Bagge, Lägg ner hela jävla Idol.

Alltid oavsett så börjar det bli spänt i studion nu, Fy bubblan vad spännande det ska bli nästa vecka.... Teamat är Topplistan det senaste året + duetter med Erik+Tove, Calle+Mariette, Eddie+Reza.

Sov gott alla läsare, imorgon är en ny dag!

                      By: Fucking Love Idol.


Fredagsmys

IDOOOOOOOOL Ikväll fortsätter fredagens absolut bästa program! Spännande, hah.

Hej hå imorgon är det Pubkväll...




                               By: The one and only Niclas

i en annan del i världen

Mörkret har kommit kylan lika så. Med mössa och halsduk går man ut i det snöoväder som kommer ner från skyn. Är bara skönt att gå ut och känna denna luft. Den känns så ren och fräch. Tankar och funderingar snurrar som vanligt i min huvud. Tankar som griper tag och aldrig vill släppa taget. Det är märkligt hur vissa personer bär på den speciella energi som de för med sig, när de är försvunna försvinner energin. En förvandlig är på väg, det känner jag på mig. Inte bara fysiskt utan även psykiskt. I need my own time..

 

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's a flag that I love
And a flag that I trust


Det var Fotboll igår Assyriska - Djurgården 2-0.



                                                                          By:
 A hero of war


Rise against - Hero of war


SSK:s damer vilka drottningar!

Jag säger bara SSK. Damhockey är hetare än någonsin i Södertälje. Herregud vilka drottningar. I helgen spelade de hemma mot Almtuna. SKOTTEN: 127 och slutsiffrona blev 43 - 0. Herrejävlar vad de ångar på. Kan inte A-lager dra in några damer i elitserien? Fyfan all cred till damerna. GO GO GO SSK.



 

 


this is my show

Vad var det egentligen som hände igår, AIK tog guld. Vi hade fullt med folk här hemma så vi tittade på matchen och sen hockey... AIK mästare 2009. Det laget är värt det, skönt att inte Göteborg tog hem det.

Jag var nere i stallet idag och red Marion, trevligt trevligt. Sen blev jag på mycket irriterande humör när det visade sig att syster x2, hade suttit och snackat en massa strunt om mig i helgen. Men Men det är bara tugga kottar och gå vidare... Thats life.

Ska åka ner till Skogen på onsdag eller torsdag. Annars så blir det en lugnt vecka, på helgen blir det pubkväll på ridskolan.

Nu ska jag poppa popcorn o se SSK-LULEÅ.

Hörs senare!

              By: Niclas


RSS 2.0