Party like a rockstar..

Nu väntar en weekend i Umeå. Ska bli grymt roligt. Så packar väskan och laddar med ett sjukt party-humör.

Nu kööör vi!


Dude the spring is here!

Som jag har väntat på dessa dagar då solen värmer och fåglarna kvittrar. Ingen mer snö. Dagarna räknas ner till den dagen då jackan flyger all världens väg. Våren är här för att stanna!

Idag är vår kära hund Morris på operation för första gången.. Han har fått bråck.



2010 - som skulle bli mitt bästa år, då sjukdommar inte existerar och alla blir till normalt tillstånd igen. Det är så otroligt lätt att drömma sig bort om hur tiden var då vi bodde i Enhörna, hela släkten samlad kring jul, pingisbordet som brännde boll efter boll, trappan man ramlat nerifrån, Kojan vid det snea fönstret och framför allt lekstugan som blev till en kaninbur. Tiderna förändras. Jag säger inte att vi var lyckligare då.. Men det kanske har med åldern att göra att man tänker tillbaka, då livet inte handlade om jobb, pengar och problem. Jag tänker tillbaka på en tid då man gick/cyklade till skolan, då skolbussen körde skyttetrafik mellan Sandviken och Nya Ekeby, discon vid gården och karusellen jag inte kunde åka på marknaden, den långa backen vid fotbollsplanen, hästskon vid skolan och alla skolavslutningar. Det finns miljoner minnen som man bevarar och som aldrig suddas ut. :)

Imorgon är det Fredag, på Lördag är tvättstugan bokad!


See you later alligator!


PÅSKAFTON

Kom nyss hem från Skogen, där jag har hälsat på mormor och sett hockey och käkat pizza!
Igår var jag hundvakt åt Rocky, medans Cattis o Pata var på 40 års fest. Jag och Rocky hade alltså en riktig grabbkväll med "Så ska det låta".

Nu sitter jag och stirrar på att mobilen ska ringa (sara ring nu)... shupp shupp! hahah blev jätte partysugen.
Annars har jag inget att tillägga. Dagarna kommer och dagarna försvinner lika fort. Har inte hänt något spektakulärt på sistonde, vet bara att jag ska upp till Umeå någon gång framöver. Amanda är för tillfället i Stockholm just i detta nu, vet inte när hon kom eller när hon ska åka, hoppas hinna träffa henne. Men hon har kanske fullt upp..


Bye

RSS 2.0