Chockladbollar

När jag gick upp idag för att hämta Morris vräkte verkligen regnet ner.. Trotts regnet gick jag en promenad innan frukost. Helt plötsligt blev det sol.. Några minuter senare regn. Det är höst. Under dagen har jag pysslat här hemma och umgåtts med Morris, bakat Chockladbollar.

Ibland är jag inte riktigt schysst..

Det är väldigt mycket tänkande just nu. Framtiden.
Jag har inga stora planer och inga stora mål att uppfylla. Vardagen känns helt grå precis så som hösten är just nu.
Funderar ofta på hur jag ska kunna få nya mål att sträva efter.

Val är det också nu i dagarna, där har jag noll koll på vad jag ska rösta på. Har en tanke men vet inte om det är precis den bästa.

Till helgen åker troligtvis jag och mamma ut till Barva, var där förra helgen också och plockade svamp och klippte gräset. Trivs bra där ute.. Men det blir bara mörkare och mörkare ute i skogen.

Ikväll börjar hockeyn också. Ska bli roligt att se hur det går i år.

Nej nu ska jag städa lite i köket!

See you later dude´s


I can make it work

Dagar kommer dagar går, här står jag och trampar på. Förändring är något som jag tjatar om. Det är något som jag behöver. Har snackat lite här och där och har kommit fram till att jag vill till Canada, back on track lixom! Saknar det så mycket och här hemma känns allt bara så neutralt. Dagarna bara går och går utan att man känner  att hösten ens är här. Saknar fart och fläkt. Skyffla bajs tidigt på morgonen för att sedan grooma och pyssla, smörja utrustning. Jobba sent på kvällen och skratta och "gråta" tillsammans med liksiniga.

Om jag får ihop pengar så åker jag. Jag vill verkligen det.

                       


                        



      



Take me home..

Jag vill, jag vill, jag vill..

Jag vet vad jag vill nu. Det är sjukt vad jag vill. Jag bara vill! 9 tusen är det bara som saknas. Får hoppas att lönen talar för det.. Då gör jag det.


RSS 2.0