And who do you think you are?

Det var ett tag sen jag skrev i bloggen. Man kan nästan börja tro att jag har det som en vana. Jag har i alla fall gjort Allt och Ingenting. Snart är det Augusti och nalkas "kräftskiva" - men inte har man blivit bjuden på någon! Får väl ta och göra min alldeles egna kräftskiva, och den mina damer och herrar kommer Rocka. För någon dag sen tänkte man, "När fan kommer regnet!". Idag tänker i alla fall jag " När fan kommer solen!". Det är inte mer än rätt att solen kommer tillbaka, då den har öppnat upp sig i två dagar.

Idag har jag varit på stan och handlat för mina sista pengar, för imorgon kommer lönen igen. När jag sprang runt och irrade som mest kom jag på mig själv i att stå och hålla i hängsel-byxor för barn. Visserligen tänkte jag givetvis som en present. Men min fråga lyder : Vart hittar man ett par riktigt snygga hängsel-byxor för vuxna? , jag vet att dem dog ut för ca 2000 år sedan. Men vill så att det ska komma tillbaka. Tycket det är ett underskattat klädelsplagg som bör lyftas fram.

Presenter hit och presenter dit, kebab och massa Wii- spelande. Hemma. Jag tog ett bad nyss och klockan var över 22.. Tänkte inte på att man inte får föra oväsen efter det, men hittills verkar det vara snälla grannar som bor här.. Tänkte göra det lätt för mig och raka mig idag då jag ska upp till storstaden imorgon. Visserligen duschar jag imorgon bitti, men då har jag ett beskymmer mindre.

Imorgon står ALLSÅNG skrivet i kalendern. Kommer bli grymt jävla galet då jag är Allsångs-oskuld. "Vart ska man stå?, Kommer jag attt se någonting?, Kommer grannen be mig att sjunga lägre?, Kommer jag få en blomma i knät?, Kommer jag att höras?...Eller kommer detta bara bli ett misslyckande? - Det återstår att se. Kul som attans ska det bli i alla fall.

Snart drar jag till Ön igen. På Fredag sticker vi..

Snipp Snapp Slut, Så var dagen slut...

Sweden here I am!

Så nu har jag tillbringat mer än 24 timmar i Stockholm och det har varit agenda hela tiden...

Igår när jag kom hem så åkte jag till Sara och träffade Ida, Sara och världens bästa Rasmus, efter ett par magiska pannkakor drog vi in till stan och mötte upp de andra.. Handlade pick nick och drog till Amandas "Smulltronställe"... Det var jätte trevligt. Hem sova... Idag har jag träffat moster och mormor, käkat pizza i Brunnsäng. När jag låg i soffan så hörde Emelie av sig och bjöd med mig på Öl- runda, så då var man i farten igen. Träffade Emlies vän Hanna som ska flytta till Dublin. Det blev bestämt en resa till Dublin i höst och även en kryssning snarast. Ska bli dunerkul!
 
Även om jag ska åka den stäckan om några veckor igen.. Kusin Simon kommer ner på Söndag och det ska bli super trevligt!!!


Finland har varit helt awesome! sol och bränningar på benen. Fina solnedgångar och trevligt folk. Underbart... Längtar redan tills i slutet på Juli då vi drar dit igen!!

Imorgon blir det kanske Märsta.

Ha det bra så hörs vi!

RSS 2.0