trappsteg för trappsteg och tillslut kanske man kommer upp till toppen..

Sitter här och lyssnar på musik. Ikväll är det Grey´s Anatomy, en mycket bra serie. Annars kom jag hem för en stund sen från jobbet. Diskat och roat mig med annat smått och gott innan jag råkade hamna här vid burken.

Är lite inne på samma spår som Sara med att starta "nytt", ska i alla fall göra en stor rensning i garderoben etc till helgen, får se vad det leder till... Hahha. Steg ett sluta snusa x 50 ? ska inte ge upp förens skiten är borta. :)

I helgen ska jag försöka ha en må bra helg, låter lockade i alla fall! tanken är god som man brukar säga..

Imorgon ska jag hem till mamma och hälsa på lite och käka gott. =)


Höres!


Ge en sol till jordens barn


Festa på Piggelin MÅNDAG!

Sitter och vräker i mig piggelin efter piggelin. haha Tjockis? Njaa lite piggelin beroende bara.. Undrar om det finns någon hjälp för det? :) "Nu måste vi dra" ekar i högtalarna.. Ny vecka. Härligt solen skiner som aldrig förr. Helgen var mycket lyckad. 1 box vitt , vänner och mello. Oslagbart. Men samtidigt drömmer man sig bort upp till det kalla NORRLAND. Amanda! Resa blir det, efter påsk.. Galet skoj! Undra om jag måste ta med mig mitt gevär? för visst springer det björnar inne i centrum? Men kommer faan bli kallt att bo i träden? ;):P hahah

Ska i alla fall bli så fruktansvärt roligt..


Von Planten

Kunderna kommer, kunderna går... Idag var sportlovet slut. Slask står på menyn. Vill ha sommar! Eller i alla fall vår.. Nu ska jag städa och hoppa ner i badet. Hoppas vädret håller i sig, för det var hur skönt som hellst idag.

 

 


Söndagsmys

Vad jag är glad, har spenderat hela eftermiddagen och kvällen med dem bästa. Underbart att Amanda är tillbaka så hela pusslet är lagt. Vi 3 har så kul ihop och samma sjuka humor. Rätt fantastiskt.

Vilken kille Rasmus är... :)

Tack Saras mamma för fikat! super god kaka! Förstår vart Sara fått sina kunskaper ifrån.. :)



Solsidan

Vilket toppen väder vi har idag då!!! Planen var att gå ut och sätta sig i parken och grilla med Sara, Rasmus och Amanda. Men lite ändrade planer dock, mycket tråkigt eftersom jag sett fram emot att träffa dem. Men imorgon ses vi kanske..

Funderar på hur man ska få tiden att gå idag, känner för att göra något galet.

Jag har i alla fall bestämt mig för att söka in till skola efter sommare, kommer bli så roligt!! Även om jag inte kommer in är det bara spännande att söka och se hur det går.. Annars är jag JÄTTE JÄTTE sugen på att åka ut och resa, så om jag inte kommer in på skolan kanske jag åker utomlands? Tanken är lockande, men då gäller det att spara pengar först.



Sportlov

Har egentligen ingenting att skriva men det var länge sen nu. På fredag kommer Amanda hem till huvudstan!  :D


RSS 2.0