Onsdag

Bonde söker fru... Sitter och lyssnar på youtube. Melissa Horn - Kungsholmens hamn. Hennes texter är verkligen suveräna.  Skulle fått mitt paket från Fedex idag, men de fick jag ej. De var tvugna att lämna det personligen till mig. Så de kommer imorgon istället. Grejen är att man inte vet vilken tid de kommer, så det blir att vakta dörren imorgon. Snart åker vi Edenhall! HAHA. Jag måste få uppdatering från Bonde och Idol, när de är slut. :)

Imorgon bitti runt 4 åker pappa upp till Arlanda. Han och 3 vänner ska åka till Spanien och spela golf. Pappa kommer hem på Söndag natt. Så jag är själv hemma hela helgen, har Morris som sällskap. 

 sköt om er så hörs vi imorgon!


Nästa vecka flyttar jag

Troligtvis flyttar jag och Edenhall till Canada nästa torsdag om allt går som det ska. Så jävla skönt att äntligen komma iväg. Har fått blandade reaktioner om detta. Men jag behöver detta. Ni kommer alltid finnas hos mig, glömmer er aldrig. Det som tär mest hos mig nu, är att jag missar min älskade vän Rasmus dop. Det känns förjävligt rent ut sagt. Men vi måste åka nu, eftersom vi måste åka till Canada först och hämta våra visum. Innan vi åker vidare på måndagen ner mot Florida. Jag vet att Sara kommer vara djupt besviken på mig ett tag framöver, eftersom jag ej kan komma på dopet. Hoppas Rasmus en dag förstår att det inte är honom jag sviker utan att jag står mellan två val, Jobb eller dop? Denna chans kommer jag aldrig någonsin få igen, inte Rasmus dop heller men honom kommer jag fira många födelsedagar och umgås med hela mitt liv när jag kommit hem. Jag är ledsen att jag måste göra dig besviken Sara, det är verkligen inte min mening. Du är en fin vän som jag aldrig vill mista. Samma sak med dig Amanda du är min själfrälste. Du är mitt allt. Det är du och jag mot resten. Du kommer alltid vara med mig. Det kommer vara tufft. Men det ska bli så sjukt jävla roligt.
Tänk den dagen då jag står på Arlanda, hemkommen, och har massa roliga historier att berätta. När vi tar vår första vin-kväll. Då kommer vi minnas hur mycket vi verkligen betyder för varandra. :) Min familj vet vad jag känner inför dem och vise värsa. Vårt familjeband kommer aldrig suddas bort. Herregud, det låter som jag ska flytta för gått, Men det är för en tid framöver. Jag kommer hem och alltid kommer vara som innan jag åkte. Förhoppningsvis bättre, med tanke på min kära morfar. Han kommer vinna över denna förjävliga cancern!

Idag har jag varit och kört bil. Mötte upp Sara och Rasmus nere på stan. Vi fick även sällskap av Saras vän Hanna och hennes son Elias. Vi gick runt i affärer och Sara skulle som vanligt handla lite.. Vi åt uppe på Kringlan. Sedan följde Sara mig till Oxbackshemmet och hämtade Morris. Vi tog en promenad hem till Saras mamma och åt Ben & Jerry´s super duper gott. Sen hjälpte jag henne att baka, eller jag busade med Rasmus medans Sara skötte baket. :) Gick sen hem och lämnade Morris hos farmor, för att sedan åka hem till moster och hämta teori-cd. Vi gick även på innebandy, Trevligt Trevligt. Nu sitter jag och drömmer mig bort.

Tack för en underbar dag Sara och Rasmus!




en månad till julafton

Idag är det exakt en månad till julafton. Var nere på stan och fixade med mitt kontokort innan jag skulle gå och köra bil. Jag strosade runt bland, jul-ljusen, granar och snö. Det var jätte härligt att känna att snart är det jul. Förhoppningsvis är jag i Florida då, eller jag är där då. Men det känns skönt att få ta lite på denna mysiga årstid. Mitt visum är som alla redan vet ok. När jag gick runt i affärerna och tittade på presenter till lite här och där. Det nalkas dop snart...

Jag är så glad att jag har en vän som Sara... Hon är en fantastisk människa som sprider glädje till allt och alla. Jag är så stolt över att hon klarar av att vara ensamstående mamma. Det är inte lätt, men hon kämpar på. Hon brinner för sin Rasmus, och han kunde aldrig få en bättre mamma. Du är oslagbar vännen. Jag kommer sakna er så mycket¨, när jag flyttar.

Mamma är en gudinna! utan hennes stöd och hjälp hade jag varit i en djup kris. Hon finns alltid där.. du kanske känner dig utanför ibland, men jag älskar dig. Du har en styrka som få har förmågan att plocka fram.


Imorgon ska jag ut på vägarna igen, ska även till moster en sväng på eftermiddan.

                                                                 // Niclas


CANADA

Nu är det verkligen dax snart... alla papper är så gott som klara!

Let´s go to Canada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En helt galen lördag

Igår gick mitt kontokort av. Var även hemma hos Sara på 20 års fika.. :) mycket trevligt och god fika!
Sen åkte jag till stallet och började förbereda inför showen. Jag var lite allt i allo och hjälpte även Pelle under showen.

Det blev även stor fest på kvällen. Mycket god dricka och härlig stämning med singstar. Syster vann singstar tävlingen, Grattis! haha Vi dansade och hade jätte jätte trevligt, Sedan när festen stängde, åkte vi in till stan och tänkte gå ut.. Mycket hände på vägen från nygatan till maren. hahaha!!!!  Vi bestämde oss för att ta taxi hem till Anders på efterfest. jag Sandra och Anders tog en taxi, Sofie och Christian tog en annan och jenny och Gurra åt ett annan håll. När min bil åkte upp mot klaffbron såg vi hur bilen framför tränger ut en bil som kommer i hög fart, den flyger över på andra sidan gatan över på andra sidan och står bakvänt mot mötande trafik. Denna bil trodde det var våran bil, och började jaga oss ändra till brunnsäng, vi körde mot rött. De två männen hoppar ut ur bilen och börjar skrika på våran chaför. Detta tog en stund innan de förstog att det ej var vi. Hemma hos Anders drack vi lite och käkade popcorn, eller rättare sagt sofie och christian var utanför och sandra och anders inne på toan och i hans rum. Jag satt och såg nya bond-filmen Quantum of Solace. Såg även Masjävlar innan jag somnade runt 5-6. Min mobil la av under kvällen också.

Idag söndag kom jenny och hämtade mig och sofie hos Anders, då åkte vi ut med party-kläderna på oss til lstallet och mockade och så åt Marion. Sedan hem duscha och fixade till oss innan vi åkte till Barva, och hälsade på mormor och morfar. Moster och Patrik var där och vi hade även besök av morfars bror Börje från Finland. :) Mamma hade med sig halmkransar och tillhugg för en trevlig, krans-tävling. Jag antog att jag vann... ;) eller rättare sagt jag gav mig själv vinsten!
Nu ska jag och pappa äta mat.

TACK FÖR EN LYCKAD KVÄLL IGÅR..... "SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL"


Idol 2008

Idag har jag varit och hjälp Pelle som vanligt... Pappa kom och hämtade mig, sen så hade jag tänkt åka till Farsta men det blev aldrig så.. Käka pizza,gott gott. Har softat framför tv sen dess... Idol. Anna  åkte dessvärre ut. :/ Men hon kanske har gjort sitt i denna tävling?

Imorgon blir det en ny dag. LÖRDAG, äntligen 60 års jubuleumet på ridskolan, sen pubkväll!
Innan dess så ska jag ner på stan och klippa mitt hår och köpa en present till Sara som fyller 20 år imorgon. GRATTIS till systemet vännen! ska hem till henne på kalas runt 2.



jag är på ett sjukt partyhumör, bästa reklamen på länge!




fiskar du så fiskar jag

Ett stort TACK till Sara tiger Andersson som har hjälpt mig att designa min blogg. Thank you!

Ariss fyllde 20 år igår. Grattis till dig, och hoppas du hade en bra dag igår! 

Sitter och väntar på att tiden ska rinna iväg. Jag och Carl ska gå på hockey. Amanda svek oss... hon är så trött, vilket jag förstår hon jobbar och står i för fulla muggar just nu. Duktig du är!!! Vi träffas på lördag i vilket fall. Men tråkigt att du inte följer med. men men.  

En rolig sak som hände idag, när jag pratade i telefon, så sträckte sig min hund nedanför mig när jag satt i soffan.... Och han råkade prutta.. .HAHAH. Värsta pinsamt för hon som jag pratade med undrade vad som hände, när jag exploderade i ett skrattanfall... ;)

Imorgon så ska jag till stallet först sen om jag kommer iväg i tid, så åker jag troligtvis med Anders till Farsta för att shoppa. Nu har denna vecka gått redan Fredag imorgon. Känns som att veckorna bara går och går, Vilket de förhoppningsvis gör, annars skulle det vara någe fel på våran planet. haha men de går extremt fort.


                                                                                                                             this story is not over


SARA LÅNAR NICLAS BLOGG!

Jajjamensan fattas bara!

Jo, nu är det såhär att JAG (Tiger) har fixat headern till Niclas blogg. Och tänkte då även passa på att göra reklam för mig själv. Min blogg är också intressant! Det ni. Har lärt mig Photoshop precis så jag passade på att ÖVA lite på Niclas typ. Kan ju då tillägga också att jag nu är Niclas BLOGGFRU! Det var väll en sån han letade efter va? Och nu har jag gjort det. HAHAHA! Häärligt Niclas, så vet du. Jag är din bloggfru nu. Det kommer du aldrig ifrån. Tack för Mig, nu ska jag låta Niclas njuta av denna fiina härliga blogg.

Kram från Mig! (Och Niclas bästa vön Rasmus som då är min son faktist!)

den onda cirkeln

Idag när jag satte mig i körskolebilen, började det snöa.. Det började vräka ner snö! Nu är allting helt vitt. Är stolt över att jag sklarade att köra i snöstormen. :)

Jag känner mig värdelös. Jag har hamnat i en ond cirkel som ej vill ge med sig. Har enorma utgifter men ingen inkomst för tillfället. Ska göra så mycket att jag kräks på allting. Lyxfällan kom och hjälp mig. Alfa-kassan som jag skulle fått pengar från är helt värdelösa. Jag behöver pengar nu, inte när jag fått jobb?! , att det ska ta en sådan fruktasvärd tid. Det är detta samhälle som vi lever i. Vi ska betala enorma skatter etc. Men när faan får vi tillbaka något undrar jag?
Jag längtar så himla mycket till Canada. Behöver verkligen komma bort från Sverige ett tag. Jag kommer sakna alla här hemma, men vi är ju trotsallt på samma planet. eller?

Jag märker att jag är väldigt stressad och har lätt att bli irriterad på småsaker, men det snurrar så förbaskat mycket i mitt huvud just nu, både hemska och lyckliga tankar.

Enligt många ligger jag bara hemma och latar mig och gör ingenting. Jag skyller enbart ifrån mig på andra och tar inget ansvar. De kanske har rätt, de kanske har helt fel. För de har ingen aning, vilken press jag har på mig just nu. Har miljoner saker att tänka på. Jag ska passa upp och förmedla budskap mellan olika parter. Självklart stöttar jag alla som behöver stöd. Men det är ingen som stöttar en när man själv behöver stöd. Jag ser inget ljus i detta "vinter" mörker förutom Canada. Ska bli så fruktansvärt skönt att fly och flyga över atlanten.

Jag är fruktansvärt stolt över min familj, som orkar med mig just nu. Som hjälper mig med diverse saker.


Har sett Bonde söker fru, spännande. Det livar upp en ensam onsdagkväll. Pappa är iväg på äventyr, så jag sitter helt solo i lyan.



Det börjar närma sig CANADA!

Kan ej sova. Satt och pratade med Edenhall och började få resfeber. Det här är verkligheten. Jag vill åka nu!
Det har tagit lång tid med visumet, men fick ett mail från Lori där hon sa att nu skickade hon iväg papprena till Buffalo. Det skulle högst ta 1 vecka tills allt är i sin ordning. Sen är det bara packa,packa och åter packa. Niclas blir stor, ska ut i världen och se sig omkring. Okej kommer vara med hästar dygnet runt. Jag längtar så himla mycket.
- Det bästa är att jag verkligen hoppas att jag kommer låta som Victoria Silverstet när jag kommer hem "pussy me like" hennes amerisvenska. klockreeeeeeent för fan.

Jag har bestämt vad min bästa vän ska få i dop-present också... det är.. haha trodde ni jag skulle berätta? ICKE
Nu känns det som att jag har börjat styrt upp mitt liv, eller flyr jag från alla problem?

Syster var en klippa idag, sessan hoppade som bara den!






                   knack, knack - vem där? - tandfeén! sov gott

vilken stad jag bor i

Blev en snabb sväng till stallet imorse, 7-9.30 När jag åkte hem, blev det bråk på 751 mot Hovsjö. Bussen åkte inte upp till Torekällberget, vilket den inte heller ska denna tid. Men vissa "elever" tyckte inte om det och började skrika och gapa glop-ord till busschafören. Han sa som det var och ignorerade dem, men de blev mycket arga. Dåligt.

Ska åka med syrran till stallet igen nu. Hon ska träna för Pelle. Jag ska filma.. Jag som är så fantastiskt duktig på det. Är jätte hungrig, hoppas vi stannar på donken, eller max på hemvägen. Tycker helen ska hjälpa mig med min sida snarast. :P

Södertälje - Vart är detta samhälle på väg? Misshandel,våldtäkt, bränder,slagsmål,rån,skott mot polishuset,upplopp. Vart är Södertälje på väg. Blir så trött på denna stad. Varför kan inte människor ta sitt ansvar? Jag blir aldrig chockad över vad som händer här längre, det är mer "vardagsmat" för oss Södertäljebor. VAKNA. Jag tar ett stort kliv åt sidan och uppmanar andra att göra likadant, detta måste få ett slut. Senaste är att ungdomarna i Hovsjö hotar,urinerar och spöar folk i området. pga att det är från en annan religon. Nu har de börjat bråka med varandra i området. tycker de borde vara tacksamma för att Södertälje, Sverige tar emot invandrare och ger dem ett fint land med många möjligheter, men vad gör den lilla klick som förstör? Jo det skapar problem för resten av invandrargrupperna som vill ta vara på denna möjlighet. Som sagt det är en liten skala ungdomar som förstör för en hel stad. Nu måste det vara slut. Varför kan man inte få vara säker i sin stad, där man ska känna sig trygg? Nu får Lago ta och göra något innan det är för sent.

Jag flyttar från stan till Canada. Lyckligt lottad, men gör något åt dem som är kvar. Visa Sverige, Världen att vi har en stad att vara stolta över. Vi behöver inte visa oss på kartan som en stad med upplopp och slagsmål. Visa att vi är en idrotts-stad med legender som Björn Borg, Malin Everlöf, Joachim "Pim-Pim"Johansson, Anders Eldebrink. Att Scania och Astra har sina huvudkontor i staden. Vi har mycket att värna om i Södertälje, se till att det blir så.


En ny vecka!

Ny vecka med nya händelser.. ska bli roligt på Lördag 60 års jubileum på SRK.

VILL ATT VISUMET SKA BLI KLART!!

Körde bil idag.. Gick super bra! 


                                                                      

                                          // Niclas


Första snön...

Var skapligt trött  idag efter en natt med telefonen mot mitt öra... Åkte och jobbade idag på srk 7-16. Det var även km under dagen, så det var lite liv på anläggningen. Tycker alla lektionsryttare var duktiga. Grattis till Tobbe och Gurra som visade att killar inte är att leka med! segrare bland juniorerna och seniorerna.

Idag kom första snöflingorna också!! Dessvärre fick de ej ligga kvar.. Nästa vecka har jag 2 körlektioner.. :) Hoppas verkligen det rullar på som vanligt, måste även beställa uppkörning etc. Sen ska jag hjälpa Pelle en del, 60 jubileum på srk på lördag och det avslutas med pub-kväll och singstar.

Jag måste klippa mig någon dag, ser för taskig ut.  Emelie tyckte om när jag var ovårdad. haha det var tider det. rulla runt i snön och berätta dryga skämt som bara vi förstod. Nu har du flyttat och ingenting är sig likt.

-Bakom ryggen tisslar du med det som en gång var mitt.
 något jag aldrig skulle göra. min önskan, ditt misslyckande.

Yes we can, yes we can.




hard work work.

Började 07.00 idag.. Började med att när jag kom in i stora stallet stod ponnyn Maja i gången.. Det var inget mer med det.Sen vidare till lilla ponny stallet. Där stod Hubert lös. Dörren till peronalstallet hade varit öppen över natten, så Hubert hade haft fest hela natten lång.. ALLA påsar var upp och ned. och det var hö över hela gången.. Efter jobbet tränade jag med kadriljen inför 60 års jubileumet den 22 nov. Jenny var borta så då ryckte jag in så det blev jämna par..

Åkte hem till pappa efter det.. Då var det fullt hus hemma. Hockey Luleå-Linköping. Farmor,faster,kjell,mattias,camilla,ebba,nelly,tessan och melvin. Full rulle och jag var helt död. Gick och köpte pizza och drack en öl, efter en hård arbetsdag. Tyckte jag förtjänade det.

Imorgon ska jag jobba 7-15(16). Fick även ett sms 01.25 i natt. haha snällt när man ligger och sover... ;)

Mina utslag har kommit tillbaka!! varför måste detta drabba mig, Usch.

"hallelujah" - gillar den låten..

Blev så glad igår när Amanda bjöd hem mig till henne den 6 december på glögg-fest. Vill verkligen att julen ska komma.. Julen har något magiskt i sig, har alltid varit förtjust i just denna årstid. Även fast jag hatar skitvädret som det innebär slask, och sån skit. Det ska vara kallt och mycket snö! då är det en bra jul. Tänk att snart få börja lyssna på julmusik. Julpynta, men inte för mycket men lite lagom. Dricka varm glögg, pepparkakor, gröt, tända adventsljustaken, gå i stan och se alla lampor. Sitta i en varm soffa och mysa med en varm chocklad och stadigt sällskap. Ge bort pressenter som visar din kärlek. Och bara vara så fullständigt töntigt klädd på julafton. I stallet så pyntar man med mycket granris och rider ut i skogen och bara ger gärnet. Klä er för vädret gott folk!

En liten bit här och en liten bit där. Jag nöjer mig inte med det. Jag vill ha allt!

Det är Lördag. Jag sitter hemma. Faan! Orkar inte hitta på något, ska jobba imorgon. Förstår inte varför människor inte förstår det.

Tänk att leva i din värld för en stund. Bara känna vad du känner, men det här är verkligeheten! Varför måste det vara så svårt. Du bor långt från mig, ännu längre kommer det bli. Förstår om jag svek dig den dagen.. Har aldrig kännt så här förut,. Det kommer aldrig fungera för vi lever i olika tider. Jag i framtiden du i det som varit. Jag var ett svin då, nu är jag en prins! 

NICLAS BLOGGKUNGEN

                                   

FRÄCKA FREDAG!

Stallet 06.45. Tog hand om Pelles hästar. Red Junior och Gurra. Junior var verkligen kanon fin idag!! så himla roligt att Pelle också tyckte att han var super duper fin. Jag har förälskat mig i denna häst, om nu det går att vara förälskad i en häst. haha jaja jag vet att det låter töntigt. Men tror du jag bryr mig?!, precis.  Gurra var lite på tårna idag... Kanske var det vädret? haha suck för regnet. Det bara regnar och regnar idag. När ska jag få se sol? - jooo snart! FLORIDA. :)

Nu får SL ta och vakna!
Idag fick jag ett rejält utbrott på SL. Jag skulle tagit 13.35 bussen från stallet.... Det regnade och jag var blöt. Bussjäveln åkte förbi. Där stod jag som ett jävla fån och tittade. Slänger upp min mobil och börjar förbrilt ringa Sl. Jag får höra en massa jävla alternativ "klagomål" hördes och jag trycker på 3:an. Yttligare 5 alternativ. tänkte vafaaaaan. tryckte igen. Hörde en äcklig stämma som sa att det skulle ta 3 minuter tills de kunde ta mitt samtal. 20 minuter gick sen svarade en tjej Sl hallå? jag började tjoa och tjimma i hennes öra. haha Har aldrig i hela mitt liv varit så irriterad på ett företag. Tjejen förstod och var en trevlig tjej, men ack stackars fruntimmer som fått det värsta jobbet ever. KLAGOMÅL SL. alla klagar på kollektivtrafiken. Jag betalade med sms-biljett också så 30 spänn åt HELVETE! När jag äntligen kommit hem satte jag mig direkt och skrev ett Fy dundrans mail till dem... Det var inget ros mail inte. Jag bara skrev och skrev. Kom på mig själv, så här mycket svär jag väl inte? hehe lite roligt är det. Men vafaaaan det var ju inte ens mörkt ute. Varför ska jag acceptera att Sl snor 30 spänn från mig, när jag inte får något för det?  Jag ville bara hem för tusan. Borde inte alla busschaförer veta att man ska plocka upp kunder vid busshållplatser? eller får de välja och braka som de vill? jävla as. Inte nog med detta. NEJ. I måndags, skulle jag tagit 12.05 bussen från stallet.... Det kom för faaan ingen buss, fast det stod att den skulle gå..?! så jag fick GÅ upp till Lina hage i spöregn. TACK SL jag älskar er. Jag blir väl sjuk på kuppen. Pengar ska de ha men itne fan kan de sköta sitt jobb..
ERSÄTTNING krävde jag! hoppas jag får det också. :)









Ikäll ska jag titta på Idol. Det börjar bli spännande nu... Hoppas Johan eller Robin B åker idag. Tycker det är deras tur nu. Sen är jag helt nöjd med kvarstående startfällt, kan inte finalen vara med alla dem?! Ska även gå och lägga mig tidigt idag också... Ska jobba imorgon. Får åka härifrån 5:30. Kanske borde åka 4 för att vara säker på att NÅGON BUSS KOMMER! Ska jobba hela helgen lång. 
                                                                                            
 


Sitter just nu och tittar på utröstningen av idol... vem åker ut? "Den som åker ut ikväll är Robin E ."  -faaan han som är så bra!
Nu ska jag lägga mig och sova... Ska upp och jobba imorgon bitti så jag måste vara pigg och arbetsvillig. Ska drömma härliga drömmar hela natten lång.. 

" you are allways in my dreams!"

Champange - Torsdag

Känns som att jag har varit i stallet hela dagen idag, åkte ut så jag var där till kvart i 7 och kom hem nu. Jag känner mig lite nere idag. Tråkigt väder och mycket att tänka på. I stallet så tog jag hand om Pelles hästar + Marion, sofie får åka ut och rida Prinsessan efter jobbet,för det hann jag inte idag. Gymnasiumeleverna hade programridning på morgonen också.. Red ut en sväng på Gurra innan hovslagaren kom och skulle sko Edvin och Gurra.

Vet inte riktigt hur jag mår, har så mycket att tänka på just nu... eller egentligen inte men mitt huvud kommer explodera snart..

Tycker det är bra att Edenhall har skaffat en underhållande blogg. Go girl! www.sanede.blogspot.com


Ikväll är det äntligen dax igen för hockey, efter landslagsuppehållet. SSK-RÖGLE.

sms 118100

"Varför smälter inte pärlsockret på bullarna i ugnen?"
-
Anledningen till att det inte smälter är att sockret har pressats väldigt hårt och den högre densiteten gör att det står emot mer fukt och v'rme än vanligt socker. Ha en trevlig kväll.

"Hur får ni era svar?"
-Vi på 118100är ett gäng besserwissar som sitter inne på svaren till de flesta utav era frågor. De frågor vi inte kan utantill skickar vi vidare till våra experter som är ruskigt intelligenta och allmänbildade. Någon enstaka gång söker vi rätt på svaret via Internet.

Sitter och funderar lite på tiden i Norrköping.. Saknar hästarna och människorna som rörde sig runt om Jonstorps gård. Speciellt Pelles pannkakor på torsdagar. Funderar på att åka ner en sväng till Norrköping innan jag flyttar till Canada. Saknar andra saker med Norrköping också, de trevligt fiken, varuhusen som jag aldrig lärde mig att hitta i. Bion. Framförallt Rosa pantern, pizzerian. :) Tiden i Norrköping är för tillfället över. Glömmer aldrig heller resan till Nyköping som slutade i katastrof. Det är minnen som aldrig suddas ut. Mitt hjärta slår för Norrköping.

Malin - Do you wanna ride my horse

Malin och Flippan Scandinavium 2008, avtackning av Flippan!

 



                                                         ROCK ON OR BE FUCKED!

Onsdag=Bonde söker fru

Ikväll är det Bonde söker fru. haha Stod i Ridsport att "Bönderna har fått sin egna facebook. www.bondeliv.se haha tycker verkligen det är klockrent, passar alla på Berga i alla fall.... Bönder!
Idag är Morris hos Jenny, så jag är solo här hemma.. Då kan jag göra precis som jag vill, Mohah. Ska ner till körskolan idag och köra. Det ska bli så roligt älskar att köra bil. :)

igår var jag hemma hos Anders, han skulle åka till Micke Schultz över dagen och träna med CC och Falanda. Självklart följde jag med till Enköping. Anders ramlade av CC, var bara tvungen att tillägga det. Men jävlar vad fina de var, hoppade jätte fint. På hemvägen åt vi Mc´donalds. Sen slappade vi bara i hans lägenhet tills jag åkte hem.. Då mötte jag sofie på parkeringen, hon och pappa skulle åka till stallet och titta på Jenny och Marion. Så jag följde med. Sen somnade jag på stört när jag kommit hem.













Bloggkungen är tillbaka för att stanna!

Förlåt att jag inte varit inne och skrivit någon rad på bloggen på länge. Jag gjorde som ´BLONDINBELLA´. var tvungen att ta en blogg pause. ;)  Menar det är ju så förbaskat jävla jobbigt att sitta och knappa på tangenterna så det blir någon rad, som ingen egentligen bryr sig om.

Idag har jag jobbat i stallet... Pelle fixade så jag fick "sparken" en timma tidigare så jag kunde hjälpa honom med hans hästar.. hehe Bra chef man har som sparkar en för att man ska hjälpa honom privat :P Sen skulle jag hem och hämta Morris hos farmor... skulle taigt 12 bussen från stallet men den bussen kom aldrig. FÖR HELVETE SL. Varför ha en buss som ska gå, och sen kommer den inte. Så då tänkte jag att jag skulel gå up ptill Lina och ta kvart i 1 bussen.. just när jag börjat gå, började det dugga. Tänkte inte mer på det utan fortsatte knata på... Det kom mer regn. Sen öppnade sig skyn. Jag blev genomvåt. stod vid busshållplatsen, som icke har något hus. så där stod jag genomblöt i regnet. Det droppade om mig och mina kallingar var dyngsura. När jag klev på bussen satt Tessan där. Hon började skratta högt när hon såg hur våt jag var... Jag sa till henne ´Jävla Sl´. Hon blev jätte arg och sa - tyst Niclas svär inte inför barnen, det visade sig att hon var lärare, och efter att barnen hörde mitt fina språk började tissladet om vem tusan kan killen vara som klev in här och svor åt vår lärare. Hehe men vi hade trevlig resa in till stan i alla fall! Det finns värra saker i livet än att vara våt...


Jag har haft en förfärligt slut på veckan. Fick reda på att världens bästa morfar har fått Cancer. Det visade sig även att det är den aggresivaste arten utav cancer. Så nu har jag varit helt nere hela helgen. Åkte ner till mormor och morfar i söndags på fars-dag. Morfar är en kämpe, han höll på som valigt och jobbade på med sina projekt. Det här är inte sant, varför har just du drabbats, Varför drabbas någon av denna avsjuvärda sjukdom. FUCK CANCER! säger jag bara.
Jag ber till gud, att han inte får ta dig ifrån oss. Du är en del av alla nära och käras hjärta. Det är du som alltid håller hoppet uppe. Visa dem morfar att du står ut. Dem orden du sa innan vi åkte i söndags visar vilken kämpe du är : `jag ska vinna över det här!´. Bo Nyman- min morfar, min hjälte!


Finland - Scania - Källdö -Torpet - Misso - Kisso - Vilja - Kärlek - Brynäs - Underbar -Projekt
Kämpa - Hjälpsam - Bastu - ´Lillkojan´ - Fiska - Påhittig
Motorcykel -Samlare - Glädjespridare
Livsnjutare

´Förlåt för att jag låste in dig på dass när jag var mindre!´

´Jag tror på dig morfar, du är min hjälte!´



                                      

Bonde söker fru i Södra!

Idag har jag varit i stallet och ridit ut på gurra, sen har jag tagit hand om 6 hästar.. full rulle har det varit. Nu är jag äntligen färdig för att åka till Tiger och Rasmus. Amanda är också på väg har jag hört rykten om... ;) Vi ska käka något, hoppas det blir Pizza är sugen på det för en gång skull.. Vi har bestämt träff pga att bonde söker fru är ikväll, vilket vi tycker är passande eftersom vi alla 3 är BÖNDER! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. har inte hänt så mycket mer förutom att jag sprungit fram och tillbaka hela dagen. Fick pengar av Pelle idag också .Tack Tack.  Läste Tigers inlägg idag, uscha.



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! vad jag vill att det ska komma SNÖ, det är så jävla tråkigt när det är mörkt, dessutom blir jag så trött har varit fett slapp i 3-4 dagar nu. Längtar till Canada/Usa slippa det här äckliga vädret, även fast det har sin charm. Sverige är ett bra land!


GRATTIS OBAMA!
jaaaaa! Obama har gått och blivit president på en så där nattt! Härligt. All lycka till säger jag bara!



Obama is president! får avsluta mitt inlägg måste springa till bussen!


Tisdag

Stallet idag.

Sen åkte jag hem till Emelie och fikade, drack latte o åt morotskaka!! Mums. vi snackade en massa skit och hennes syrra Elin var också med på ett hörn, sen åkte jag och Elin ner till stan, men bussen åkte ju fel väg hahahah så vi åkte igenom Lina x2. Jag gick till körskolan och bokade upp lektioner... min lärare sa att jag inte har långt kvar... Känner mig STOLT.

Senare på eftermiddagen åkte jag hem till Anders... vi softade och käkade middag med hans föräldrar, trevligt. Sen såg vi en film "Gold diggers" den var helt ok, men lite väl låg humor.. Nu är jag hemma hos pappa.

Imorgon ska jag till stallet och sen träffa Amanda, Sara och min Bästaste bästa vän RASMUS! :D Den ungen är den finaste och mest underbaraste unge jag någonsin skådat. All lycka åt honom.



Ha en mysig natt, nu ska jag soooooooooooooooooova!

Måndag

Sitter och väntar på att syster ska ringa och hämta upp mig i Huddinge. Hon ska plocka upp mig efter jobbet. Jag har enbart slappat idag och sov länge.. :D Ska hem till farmor och äta miggad 17.30 och sen så är det hockey som gäller på tv. Färjestad - SSK. Ikväll kan vi lämna jumboplatsen!! Kriga är det enda jag vill säga.

Sitter och funderar lite på resan till Canada/USA. Är så sjuk glad över att jag fått denna möjlighet. Ingen snö i Florida och träffa massa roliga människor. Tack Edenhall för att du hjälpt mig med jobbet. :D Vi ska börja jobba för Ian Millar. Just nu väntar vi bara på att våra visa ska bli färdiga så vi kan åka över atlanten och börja jobba. Jag är inställd på att det kommer vara en tuff period, då jag måste lämna allt jag har här hemma på obestämd tid. Men alla som känner mig vet att jag aldrig glömmer dem och jag kommer aldrig vara längre bort än ett samtal. Det ska bli roligt och intresant att få utvecklas som person och över atlanten har jag alltid velat åka, så varför inte nu när jag har ett jobb, och en underbar reskompis. Vi kommer äga hela AMERICA! haha. Jag måste ta tag i mitt körkort nu så att jag har fått det innan jag åker.


                            




/ The king of blogg

En händig bloggfru sökes:

Här ser ni en oerfaren kille på 20 som aldrig tidigare har använt blogg.se. Jag är öppen och gillar att umgås med min datamus. Du ska vara framåt och gilla att röra på datamusen, lika mycket som jag. Jag behöver hjälp med min datakompetens, det låser sig för mig när jag kommer in på blogg.se. Vill få ut så mycket som möjligt av denna sida, men kommer ingen vart. Du kära bloggfru måste hjälpa mig med att designa min sida, eller i alla fall berätta hur jag ska gå till väga för att uppnå mitt mål. Bilder inlägg etc. Jag vet att du finns där, ser du mig?

                                                              / Anonym kille 181cm.

Idag ska jag till stallet och ta hand om Pelles 4 + Marion. Vackert väder. Det är någon fjolltävling tror det kallas dressyr! ;) så det får bli ut i skogen. Ikväll vill jag bara slappa, ska till Mamma och sova. Det var länge sen jag var där nu. Pappa ska åka och hämta Sofie efter hennes Norge resa, så då kanske jag kan lifta med honom till Huddinge.

Idag är det Carls födelsedag, Grattis,Grattis och åter Grattis.

Jaaaallaaa hejdå.


Lördag i ensamhet

Idag vaknade jag 8.00 pigg. Kom hem vid halv 4 inatt. Borde ha ahft baksmälla idag, men icke. Skönt som fan eftersom det har varit en underbar dag som jag har kunnat tillbringa på landet med mamma. Vi var och hälsade på mormor och morfar i skogen.

Just nu sitter jag ensam hemma, förutom Morris. :) Vi sitter och tittar på tv, frossar chips och dricker gott!

När jag var ute med Morris för en stund sen så pratade jag med Amanda i telefon, vi pratade om allt om himel och jord. Det behövdes kan jag lova. fattar inte varför vissa människor är så fucking jävla falska!

LÖFTEN ÄR TILL FÖR ATT HÅLLAS!

Alla måste hålla med om att den värsta sortens människor är dem som är falska. De som slingrar sig genom livet på en stor fet lögn. De som tror att de är bättre människor. De som inte har en egen åsikt. De som hörs mest. De som inte håller sina löften. De som ljuger för att få det bättre ställt. De som går bakom ryggen på sina närmaste. Alla vet vilken typ av människor jag menar. Jag undrar bara: `Vad fan är problemet?` Vad får en person ut av att svika sig själv. Jag är så jävla trött på att alltid stå bakom alla falska jävlars ryggar. Tro att ni ska kunna förändra er, Men det kan ni inte, eller ni vill inte. Nu får ni klara er själva!

Man förtjänar en väns förtroende, Jag håller alltid mina löften. Det borde du veta.


Igår var det ju Halloween och den firade jag på en middag in Andreas place. Det var jätte trevligt. Mycket sprit vilket jag alltid gillar. Ingen alkis här men vin är så fucking jävla gott!  Vi spelade Tp och drack drack å drack. ja sen hade vi en porrig dans nämner inga namn. Jaa annars så gick kvällen igenom de vanliga, trötthet,gladhet,gnabb etc.etc.



This show will never stop.

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!


RSS 2.0