Niclas is having a day of today!

Idag har jag och Kaila haft en dag ledigt..Jag har tvattat ett berg av tvatt sett lost i mangder och aven atit pa Donken.
Sandra kommer tillbaka till Florida ikvall efter sin trip till kalla Sverige. Jag och Kaila har fatt uppgiften att hamta upp henne i west palm.
Det pinnar pa i vanlig takt har borta.. Sol, varme, jobb. Det borjar verkigen kannas att det snart ar dax att bege sig 'hem' till Canada igen.. Det ar bade pa skont men samtidigt valdigt trakigt att lamna detta paradis. =D

Igar hoppade Dryden 7/8 ars finalen... han har kannts valdigt fin och efter segern i fredags var hoppet uppe.. Men dessvarre hade Dryden en mindre bra dag med 2 nedslag. Inget att deppa for, men det var synd.
 

LEAN ON ME

Det ar overskriften pa detta inlagg och den basta laten pa mycket lange! Kom precis hem fran en mycket lyckad bbc. trevligt folk och god dricka. Under kvallen tog jag kontakt med en van fran sverige som ocksa tillbringar sin tid har i Florida. Vi smsade hela kvallen lang for att sedan sammanstrala. De verkade ga mot e lyckad kvall. MEN sa var inte fallet. det slutade i KAOS. har sitter jag pa mitt rum kl ar 20 over 12 och jag ar arg som ett bi, for att en sa kallad van som hon sakert uttryckte det i luren bettede sig som ett svin. ursakta inte hon, utan hennes sallskap. Fyfan for denna skit. Att sedan ringa och verka oskylig ar bara patetiskt. Du har gjort fel ett antal ganger nu och  detta var sista gangen! Du ar fan inte vard dessa skitstovlar, eller ar du? fan ta och ha lite sjalvsikt.. Tack och hej leverpastej!


Dryden was number one today!

hingsta hingsta hingsta! du ar sa forbaskat javla fin! Jag sprudlade av gladje nar jag kom tillbaka till garden efter Drydens klass idag. Han hoppade enormt bra. De har provat lite nya bett etc pa honom och ett som han trivs kanom bra med ar ett kombinerat hackamor med bett. Det gar han super pa, det visade han inte minst idag nar han gick in och vann klassen.

Jag och kaila hyrde film efter jobbet idag. Vilket himla pysslade for at thyra en film. Du maste skriva en massa papper etc innan du ens far hyra filmen. Usa. Vi hyrde i alla fall  "Roll models" den var underbart rolig... HAHA.

Sandra ar pa Sverige besok, kommer tillbaka pa mandag, vi saknar dig har borta.

Igar var jag Kaila och Nikki och sko shoppade, eller jag kopte strumpor och en planbok. I denna affar hade de "Swedich fish" hahaha undebrart att Usa har sa mycket med Sveskt pa. Har enbart sett sverige pa grejer har borta. Svenska kottbullar, creps m.m Vi at aven pa en ny oppnad pizzeria. Det var sjukt mycket folk och goda pizzor jag at en med kottbullar och Hot sas...

Saknar er dar hemma enormt! Godnatt


The first cut is the deepest

Eftter en laang dag pa jobbet ar jag nu hemma. Idag har vadret varit regn. INGEN komentar pa detta, tack!
Det var mycket att sta med idag. Dagen borjade med att Tim (vet) skulle titta pa Flawless. Sen reds/longerade/tavlades det for fulla muggar... ett tag stod jag dar helt sjalv och berget med saker att gora bara vaxte. Det hjalpte inte heller att Ian stod ute i regnet med Leroy och ropade glatt Niclas, Niclas Niclas... haha denna man e verkligen en lustekurre ibland. Det vrakte ner regn. All utrustning blev ackliga och hastarna blev skitiga. Haha en vardag i Europas sommar vader med andra ord. Man blir lite bortskamd med torrt och fint vader. Detta regn behovdes i alla fall... Imorgon har det lovats sol. =)
Det finns ett ordsprak som lyder " efter regn kommer solsken ". Detta fick jag uppleva idag vid ca halv 8 nar jag och Paula lamnade stallet, da var det jatte fint vader. Emile Hendrix ( en av varldens storsta hasthandlare) var och halsade pa. Han red hingsten pa eftermiddagen, Det var darfor det tog sadan tid for mig att komma hem. Det var super roligt att se nar han red och hoppade, Vi provade olika bett och det var intresant att se hur Dryden accepterade de olika bettbyterna. Mycket fin ridning fick vi folja dessutom! han hade inga stovlar utan han lanade tva lindor som han lindade runt sina ben, har var man inte sa pjokig minsann. Imorogn ar det tavling igen =) Hingsten o Leroy hoppar.

Naa nu ska jag ga och slgga lite. Ha det gott sa ses vi snart igen!!



Have you ever seen the rain, coming down on a sunny day?

Har precis kommit hem efter en middag pa Italienska resturangen. 'famlijen' var pa middags turne igen. Julie svek oss igen. Holly och Alex stotte pa oss dar och gjorde oss sallskap. Det har varit St patricks day idag. Man ska vara gronkladd och dricka ol. Men den sista delen hoppade vi over...

Dagen har varit bra, Ian red klart sina hastar innan lunch, Nar hande det senast? aldrig. Haha
Forresten sa har jag bytt ut Assini nu, Sophie blev lite besviken nar Lori berattade att shawna ska ta hand om henne, for att jag ska ta hand om Leroy. Tankte att nu ska det bli skont, att kanske inte ha 2 hastar i samma klass. Men den gubben gick inte hem. Dryden o Leroy gor 140 Jump off imorgon. Dryden 23 och Leroy 31. hur tankte dom har?
Hingsten ar i bra form. Leroy verkar ocksa skota sig bra. Han ar en trevlig hast som liknar varna polle hemma... Saknar Marion massor... Idag lamnade G-forse oss... Han har blivit sald och ryttaren kom och hamtade honom pa eftermiddagen. Hoppas han skoter sig bra hos den nya agaren.

Imorgon ar det som sagt show igen.. Har varit en veckas uppehall, sa nu ar batterierna laddade.

Det ar sjukt vad olika smak manniskor fran olika lander har.. Ett bevis ar Sverige vs. Frankrike, Nya Zeeland, Canada. Sverige alskar saltlakris medans de andra avskyr det. Idag provade jag och Sandra nagot smatt rott piller som inte alls sag ut som vad det var hahaha, inget piller utan godis. Det var kanel godis typ .Det var det sjukaste jag atit pa lange!!!!!! har ni smakat tuggumit 'red" nagot. Det var den smaken. Fyfaaaaaan!
Varfor har man kanel pa nastan allting har. Samma sak med jordnotssmor. Vidrigt.

Brad har forvarnat om att det kommer troligtvis vara regn i 4 dagar nu. Eller i alla fall det kan komma regn, sa vi bor ha ombyte med oss till jobbet.

Vi har drabbats av nagon sjukdom pa Millar brook farm. Kaila har varit sjuk i 3 dagar nu, Sandra, jag och Nikki har kannt att nagot ar pa g. Det far bannemig  inte blomma ut nu.


Idag stod jag och Sandra och pratad om vad vi saknar i matvag. Vi kom fram till  att pyttipanna, stuvade makaroner och falukorv. Korvstraganoff. Husmanskost!


Langtar efter Saras och Amandas fix fran Sverige!!!


skarpning

Varfor all falskhet.  Varfor vara sa javla blast. Blir sa trott pa hur vissa manniskor tanker. Man ar inte en battre eller en samdre manniska. Det ar sa forbaskat pinsamt att nagon kan sjunka sa lagt. Du ar en vilsen person med ett tank som inte faller mig for smaken. Ljug och skitsnack hoppar jag garna over. Raka puckar ar det som galler, liksa loften. Uppgiften var enkel. Du misslyckades. 1 gang ingen gang, 2,3,4 ar for mycket. Aldrig mer.


tar du at dig.  ta och skarp till dig innan du gor bort dig totalt. Vilket du ar pa god vag att gora.

soliga dagar i Florida

Annu en solig dag pa jobbet. Paula sa att det skulle bli den varmaste dagen pa mycket lange och sa ratt hon hade. Har jobbat idag med Sandra och Nikki. Vi holl tidsschemat helt ok. Jag har tagit hand om Julies stall idag. Det ar ett hel dags jobb. Vandra med hastar, isa, linda av pa lindor, Sen borjar det om igen.. Hingsten gick pa treadmilen.. Sandra och Nikki akte och handlade Donken medans jag betade hastar och fixade och donade i stallet... Nar de kom tillbaka kakade vi lunch i 'lilla' matsalen.. Vi satt och tittade pa en film som jag nu inte kommer ihag vad den heter, Sandra?. Den var i alla fall mycket se vard.  En lyckad dag med mycket motion.

Gardagen var en helt annan, dessa meter jag  gick idag var val behovliga. Vi firade Shawna som for ovrigt fyller 24 ar idag. Grattis! Det var ol, snacks och tillbehor. Var en trevlig kvall som for ovrigt slutar som vanligt. Skarpning miss skane.

Efter jobbet idag tog jag och Kaila en promenad i det vackra vadret, vi at pa Quizersub. Handlade lite Publix och gick hem igen. Jag fortsatte min promenad ut till sjon. Det var en fantastisk solnedgang och mycket ungdomar som lag pa filtar och pratade. Jag satt och lyssnade pa musik, hade en fantastisk solnedgang blicken var ut over vattnet, en trampbat korde in i viken och vande, En pappa med sin flicka kom pa cyckel med tva kastspon i handen. De stallde sig och kastade vid strandkanten, men fick inget napp under den tiden jag satt pa banken en bit ifran. Banken ar min favorit plats. Dit brukar jag ga och satta mig en stund och tanka.

Fick brev fran Farmor idag!!

Linkoping akte ur slutspelet ocksa... medans ssk leder kvalserien! Internet ar en enorm uppfinning.

Livet ar sa orattvist... tanker pa er i dessa dagar da allting ar piss. Varfor maste vi drabbas av lidandet och saknaden.

Sangen kallar nu, imorgon borjar vi 6.30.




sa ska det lata

Har precis tittat fardigt pa dagens avsnitt av sa ska det lata fran idag. De var Clas och Marie och Jessica och Lasse. Det ar verkligen nostalgi over detta program.

Idag har varit en solig och varm dag.. Nikki akte till Bahamas imorse. Nar jag gatt med Dryden imorse sa stannade jag och betade honom samtidigt som soluppgangen var, det var en otrolig upplevelse. Ian hoppade Dryden pa grasbanan pa en annan gard har i narheten, han var helt fantastisk. Hoppade bank, hack, stora/ lilla vatten. Det var jatte roligt att se honom vara sa fin. Efter jobbet akte jag, Shawna, Sandra och Kaila till Iho och at "familje-middag".

Jag har bestamt mig for att bli den nyttiga Niclas. Jag ska borja tanka mig for vad jag ater och borja 'trana' igen..



Imorgon ar det melodifestivalen finalen! Gor det ratta och rosta fram en vardig vinnare nu.

Godnatt


en liten lista

1. Ta fram närmaste bok och slå upp sida 18, rad 4. Vad står det?
Men Uppsala poliserna var inte ensamma om att sta valhanta infor den gangrelaterade brottsligheten.

2. Sträck ut din vänstar arm så långt du kan, vad rör du vid?
sanglampan

3. Vad såg du senast på TV?
House

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? 
22.00 (22.07)

5. Bortsett från datorn, vad hör du nu?
Kaila skratta

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Var och at pa Donken och handlade brod och kakor.

7. Vad tittade du på innan du började läsa denna undersökningen?
Sa ska det lata svt-play

8. Drömde du något inatt?
Drommer varje natt

9. När skrattade du senast?
Pa jobbet idag.

10. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Brev, FOTON, Sverigeflaggor, 1 Canada flaggam tavla, spegel.

11. Har du sett något konstigt den sista tiden?
Sag Nassaus flygplats, liten.

12. Vad tycker du om den här utmaningen?
Antar utmaningen.

13. Vilken var den senaste film du såg?
Var nog 'He is not into you' pa bio.

14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?
En bat som dem i hamnen pa Paradise Island pa Bahamas!

15. Berätta något om dig själv som inte folk vet om:
Jag ar en javel pa karlek.

16. Tycker du om att dansa? 
Om jag gor?


17. George Busch?
En buddy fran gamla tiden.

18-19. Vad skulle dina barn hete, pojke respektive flicka?
Peak och Nike.

20. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Bor utomlands for tillfallet.

21. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Har kan du vara trygg och det ar fred."

22. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Cattis, Helen, Tiger och Julie...

Lucky




Do you hear me,
I'm talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky, oh my, baby I'm trying
Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I'll wait for you I promise you, I will

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music fill the air
I'll put a flower in your hair
Though the breezes through trees
Move so pretty you're all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
I'm lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh
Ooooh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh
 

the all american rejects - gives you hell

Dagen har varit solig och ratt slapp... Alla 6 har varit i stallet. Hovslagarn har varit har i 2 dagar nu. Har forsokt lara mig americanarnas rakne satt foot eller hur det stavas vet att 1 foot ar ca 40 cm eller sa var jag helt ute och cycklade.. Jag har inte lagt ner sa mycket tid pa det. Americanarna ar lite luriga ibland. HAHA sa speciella. Men inget slar att man har Drive thru pa banken. HAHA!

Pratade med Arris idag. Hon har nu gjort sig hemma i St Pete. Som ligger ca 3 - 4 h fran Wellington utanfor Tampa. Sa roligt att prata med henne. Saknar henne massor!!!

Efter jobbet akte Kaila o Sandra till Wallmark, jag dissade dem och gick till Publix. HAHA traffade sophie och hennes van fran hennes fest pa en uteservering, de satt och drack vin i solskenet. De sag inte helt fel ut.

Denna vecka kanns som en lite avslagen vecka, den ar inte riktigt lik dem andra, Nikki o Julie drar till Bahamas i slutet av veckan, nastan ingen tavlar och Patrick har tagit over Mercy... Pa tal om Patrick sa var det han som korde och hamtade oss fran flygplatsen. Vilken bil han har... den ser ut som alla andra stora truckar har borta, men shit vad frach den var inne. Det suger att vi groomar bara har 1 bil just nu och sa kommer det vara ocksa sista delen av Florida..
Det ar inte manga veckor kvar i Florida.. Den 15 april beger vi oss hem till Canada igen. Tiden bara flyger forbi.
Vad som hander sen har jag inte sa stor koll pa, vet att spruce meadows ar i juni-juli. Jag ska kanske aka till Las vegas efter Florida och gora varldscups finalen at en iransk kille. Hoppas det blir sa..

Jag ar trott pa att vara 20 ar i Usa, det ar som att vara 17 igen. DET SUGER!

Jag undrar fortfarande varfor USA;s aldersgranser ar fuckade, att man far kora bil nar man ar 16 men du far inte ta en drink forens du ar 21. Falskleg tack.

Prognos for imorgon: soooooooool!




back from Bahamas!

Vad sags om Nicholas Cage, Tom Cruse och m. jagers sommarstugor / slott?, Bla himmel, vit strand, Anna nichole smiths grav, batar som ar som slott, Paradis on, underbart folk, Hard rock cafe, VATTEN som ar som pa alla bilder.. Underbart.

Resan till Bahamas har varit jatte skon.... igar akte jag och Sandra med bat over till Paradis on och tittade runt sen pa kvallen at vi pa Hard Rock Cafe. Idag gick vi in till Down town och kopte handdukar sen lag vi pa stranden hela dagen... Jag badade, som badkruka jag ar.. Pa hemresan hade vi tur som fick en snall tjej som slappte in oss i Usa igen. =D

Hade garna varit kvar pa Bahamas nagonra dagar till... Ett resemal jag garna gor om!

Bilder kommer upp senare... Puss och Kram

"Back to reality, tomorrow is a new day"

Bahamas!

Imorgon flyger jag och sandra till bahamas!!!

Ikvall kom Ian 2 i kvallsklassen.. det var den sjukaste omhoppningen jag nagonsin skadat. Sa sjuk bra!!! SPANNANDE...

Nu ska jag packa infor imorogn, kaila vill att jag hanger med ut och tar nagra glas for att fira, men ar helt trott i huvudet. Ebba kommer nog bli lite arg hehe. Lovade henne att vi skulle ut, men vi far ta igen det nasta helg!!!!! Da ska vi for ovrigt ha ett kalas har hemma. :D shawna fyller ar.

Nu skriver jag inget har forens pa tisdag.. Ha det super bra sa hors vi. Puss och kram Niclas

somliga gar med trasiga skor

Nu var det en tid sedan jag skrev nagot i min blogg.. Tappar stinget ibland. Sitter i alla fall inne pa mitt rum, kom precis hem efter night checken med Julie. Vi gjorde tva gardar pa 45 minuter..
Idag efter jobbet stannade jag, Kaila, Shawna, Sandra och "darlingen" Nikki pa PA BBQ. Jag bestallde in en large revbenspjall... At 3-4 skivor, sen var jag matt. Tog hem resten till lunch imorgon. Man glommer bort att vi ar i usa. Har tar man namligen hem det man inte ater upp i en doggybag. Sa nice for da har man lunchen serverad dagen efter.

Livet har borta rullar pa i vanlig takt. Sandra och jag aker till Bahamas pa sondag. Vi ska bo pa ett hotell som ligger vid 'pa" stranden. Ska bli sa sjukt skont att bara slappa. Det har varit lite omtumlande de senaste dagarna. Det har hant ratt mycket, bade gott och ont. Man far sig en tanke stallare, och fraga om det verkligen ar vart den modan?

Min handled ar paj. En bom ramlande ner pa den pa framhoppningen idag. Jag och Dryden stod med is han pa frambenen och jag runt handleden. Har fortfarande ont och den ar svullen... Pa tal om hastar sa har jag fatt borja ta hand om Monte, Spyder har som sagt flyttat.

Saknaden ar stor efter er i Sverige. Vet att det ar mycket som pagar hemma i Sverige i denna stund. Finns med er i alla vader! Speciellt dig Sara, du har en enorm styrka och vilja, onskar jag vore dar och stotta dig.

Vilken kvalserie de blir i hockeyn.. Har lite koll emellanat har borta.. Jag och Sandra har lyssnat pa bidragen fran melodifestivalen, man kan lyssna pa alla bidrag pa aftonbladet. Tycker att Heat ar klart bast.

Jag ska vakna glad imorgon, har haft en lite bitter start de senaste dagarna... eller rent ut sagt hela dagarna. Men tycker jag har bra skal till att fa vara bitter. Men imorgon ska jag vara glad, tycker man alltid ska vara glad och possitiv..


"Du ger mig bra vibrationer..."

                                                                              


Erick Hutchinson - Rock N Roll



dagens nyheter

Aker till Bahamas med sandra nasta vecka son- tis, Ledig imorgon...

Har varit blasigt idag.... Imorgon ska det bli 19 grader!!!!!!


The city of hell...

IMen vad ar det som hander i Sodertalje?!
Horde Gerts diss fran rix morronzoo pa radion nyss. Det ar fruktansvart skramande och upprorande. Vart e Sodertalje pa vag?

VAKNA LAGO!



RSS 2.0