Hej mitt vinterland nu är jag här

SNÖ KYLA SOL BLÅST. Känns som en toppen vinter! SL- trafiken står still som vanligt.

Sitter en Onsdag som denna och tittar på Grey´s Anatomy... Det är verkligen ett bra program. Annars så har jag idag haft Morris på besök idag, Farmor fyller 78 idag så det har blivit grattis grattis till henne, även fast vi fikade och hade mysigt hos henne i söndags. Sen har jag varit hemma hos Carro och Andreas idag och haft det trevligt.

Idag har det varit perfekt PULKA väder, så fuck*ing j*vla synd att man inte arbetar på skolan längre..... tänk PUUUUUUUUUUUULKA  ute i kylan och frysa om kinderna. hahha saknar det verkligen.

Imorgon fyller faster år!!! Grattis i förskott...



Förra helgen blev det Norra Brunn + Kellys.... sen jobb lördag + söndag sedan advents/födelsedags fika,mat,godis hos världens bästa farmor!

Julafton är klar... känns så roligt att vi allihopa kan vara tillsammans för 1 gång skull! ;)

Jag älskar Julen faktiskt, inte för presenterna utan av gemenskapen, musiken, stämningen och glädjen som bara finns... (även fast man hade velat ha allihopa samtidigt) även dem som gått för tiden.. :( det är himmla tråkigt att "fira" jul utan morfar och farfar... Jag vet att ni finns där uppe och jag säger bara "GOD JUUUUL!" till er. :)


RSS 2.0