last week in Calgary..

Sa da ar det bara 1 vecka kvar tills vi packat ihop allting och beger oss till Perth igen... Vet inte om jag ska vara ledsen eller glad. Det ska bli skont att komma tillbaka till garden och traffa 'alla' dar, men samtidigt har vi en bra tid i Spruce Meadows.. Idag har jag, Sandra o Isadora varit lediga. Vi har varit och handlat  lite och roat oss i solen..

Tanker mycket pa allting hemma, nu nar semestrarna borjat ta fart. Massa folk pa kalldo. Det kanns trakigt att inte kunna vara dar i ar. Missar battavlingen och alla fantastiska solnedgarngar med en drink i handen! gaaaaaaaaahd!

Det har hant massvis har borta, hastarna gar super. Dryden vann har om dagen och jag gick in pa arenan med honom ocksa. Han var sa fin och duktig. hehe har vunnit 2 jackor nu.. Nice Nice.. Sen har vi forstas partat. Vi har varit pa nagon under dog club och en som var litet som en toalett och aven en countryclub som var sa stort att det aldrig tog slut. Gaaaaaalet. Michael Jackson ar dod. Det ar galet att pop kungen ar borta..De spelar hans musik varje dag pa radion.

Sista veckan borjar nu imorgon ska bade Red o Dryden pa vet jog. Det kommer bli mycket, menar verkligen jatte mycket jobb den sista veckan.

Nu ska jag avluta och ga och sova... Ha det sa bra allihopa sa hors vi!!

                               Kram Niclas

full fart framat.

Nu var det allt lange sen jag skrev... Har rullar allt pa som vanligt... Dagarna bara gar och gar... Vadret vaxlar mellan sol, kyla och blast. Det ar verkligen fint har borta... Pa min lediga dag efter min fodelsedag var vi uppe i Benff? Rockey Mountain... Sen har vi partat lite grann heheh ;P Life is what you make it.. Nu i  sondags var vi pa en ny oppnad bar/pub. Alla med Spruce Meadows pass fick komma in. Det var galet mycket folk, men lite val litet kanske? Vi hade i alla fall super roligt....En tjej fran Sverige som jobbade hos Kyra Kyrklud, har borjat jobba i USA, Sandra kande igen henne fran os. Sa nu ar det annu en till Swed i kretsarna. =)
Det ar sa skon stamning ute har borta, Stallerna stanger inte vid 1-2 som hemma utan snarare 3 ? det gillar jag. =) Igar var vi och at Boston Pizza... Imorgon borjar tavlingarna for denna vecka... Mina tre hastar ska tavla denna vecka.. Imorgon Mercy 8.15 och sen Red 19.00 Sa det kommer bli en fyhelvetes jobbdag imorgon. Ganska mycket mer an 12 timmar i alla fall..Vadret har varit underbart de senaste dagarna... Hoppas det haller i sig. vilket jag tror...

Pratade med Familj idag. Skont att hora att allting ar som det ska dar hemma... saknar er massor... Syster och Mamma aker till Kalldo... =( ar sa avis pa dem.

Fickaven hora lite skvaller fran farmor.... hehehe om min syster nr 2.! klockrent.

Min mobil ar gatt sonder....=( nar jag kom hem idag och skulle titta vad kl var sa blinkade den och den visar massa konstidga prickar over hela skarmen! =/ sa kaputt med den?!?! oooooooooooooooh/. inget ALARM. men men

Hors snart igen. KRAM pa er alla.

               Niclas

the winner takes it all...

Ian Ian Ian... Aterigen en vinst. Det ar galet hur lyckad Calgary har varit for oss hittills.... Dryden har plockat placerigar i alla sina starter... Ian har vunnit 4 stora klasser... for tok sa roligt!! Alla hastar hoppar super duper bra!!!!! inte nagon som sparat ut... Rusch har kommit med 2 hastar... Allt ar bara bra... Glad midsommar pa er alla... Puss och Kram

Gästblogga & Ny Design

Igår fick jag en liten vink från Niclas.. han la en kommentar i min blogg att han behövde en ny header till bloggen då han inte är 20 längre. Och utan att tala om för honom att jag satte igång med en ny så är den nu klar iallfall. Jag hoppas att Du inte blev arg när att jag tog mig friheten att gå in och ändra headern Niclas. Har ju fixat om förut.. så hoppades det skulle gå bra. Blir ju en liten kul överraskning när du väl kollar sen! Ellerhur?

Jättemånga "varma"  (regninga) Sverigekramar från Mig!

/ Sara Andersson


OJOJOJ vilken dag!

Solien skiner....och jag har haft en underbar fodelsedag. Trakigt att nara ochkara e hemma, men vi har haft det trevligt. 2 tartor tog jag med mig till stallet imorse. En daime och en princess.... Dryden hade 4 fel i sin vecko final. Red var verkligen super duper i Derbyt. Han kom 3 a pa 5 fel, han rev sista hindret.... =( vinnan hade 4 fel.  sa hade vi klarat det hade han vunnit igen... Man kan saga att veckan har varit Fantastisk med placeringar i alla katigorier. =D Nu har jag precis kommit hem fran stallet... tjejerna akte hem innan for att gora sig iordning medans jag gjorde Red. Nu sitter vi har och funderar over vart vi ska... ar saaaaaaaa laddad. Ar ledig imorgon! =D Kaila och Sandra lamnade en mycket fin present till mig i mitt groomingstal.... Det var en ringbag med full av OL i olika sorter...  Blev mycket glad.. Ha det bara bra


Lets Oh lets goooooooooooooo!

Spruce Meadows!

Nu sitter jag i huset och ugglar. Jag, Sandra, Kaila, Isadorra, Alex och Jordan har varit och letat cowboyhattar tills imorgon utan resultat! =( det ar namligen sa att vi ska till en cowboy club imorgon pa min fodelsedag!!! ska bli jatte roligt.... =D

Vi har haft jatte jatte fint vader har borta. Nast intill FLORIDA. Galet. Hastarna har hoppat utmarkt. Ian har vunnit 3 stora klasser den har forsta veckan, kan val saga att han har vunnit 3 av 4 ganger, Ratt bra status. =) Det har radats upp med placeringar varje dag. Hingsten har kommit 4, 5 och nu imorgon hopppar han final, med utg[ngspunkt sist. =D Red har vunnit en 150 klass, Mercy har kommit 4 i en klass... Imorgon har jag da Hingsten i vecko finalen och sedan ska Red gora Derbyt imorgon eftermiddag. Sa hoppas pa bra resultat imorgon ocksa.. Idag sa hade jag ingen som hoppade, men Red gick i Paraden. Det var galet mycket liv och tjo runt arenan. Det gar =tag= och hast och vagn. Och hela tavlingplatsen ar magiskt fin. Hoppas allting ar super hemma i Sverige.Att alla mar bra och att ni har fint vader, nu nar semestern borjar... Kommer sakna Finland i sommar..=(

Nu ska jag kila, ni far en uppdatering efter imorgon.,..Ha det bra Kram Niclas Cowboooooooooooooooooooooys!

Ikea =kottbullar, potatis och lingonslylt!

Idag har det varit vet check for lite hastar. Imorgon borjar tavlingarna...=D ska bli jatte roligt. men det kommer bli Laaaaaaaaanga dagar. Idag slutde vi runt 5. Sa da akte jag, Sandra, Kaila, Isadorra, Madison o Nikki till IKEA sa haftigt. Har atit maten som min overskrift visar... Dessutom har de utanfor kassorna Swedish food market. heheh sa har kopt Godis,Cider, kakor och allt som ar svenskt. Det ar bara svenska saker i den affaren... Cooolit!!! Kopte dessutom tartor som jag jag ska bjuda papa sondag.

Nu ska vi snart ga och sova.. ar ju trotts allt forsta tavlings dagen imorgon...

HA DET BRAHEMMA I SVERIGE! kram kram

August Rush

Sadar ja, da ar man tillbaka med sarskrivningen!!! hahaha. Sitter just nu i Calagary. Vadret ar lite knasigt, igar var det sno pa backen, de regnade och det var sol, och det blaste., JA ALLT I ETT LIXOM. Idag har det varit sool, men langt ifran varme!!!!

Vi borjar fa ordning pa allting, det ar trotts allt 21 hastar pa 7 hastskotare som ska hitta sin plats... Mycket packning blev det. 2 trandsporter gick pa tisdagen, medans jag och Sandra och 14 hastar akte pa onsdagen. Det tog oss 3 dagar att komma hit, vilket givetvist kanndes i hela kroppen.. haha..

Ian kom och red idag.,... Mina pass hastar ar Mercy, Red och Dryden...
Tavlingsplatsen ar stor med vet inte hur manga banor, gras och sand. Det kommer bli GALET pa onsdag nar allt satts igang, morgonklasser, kvallsklasser. Brodda av brodda pa.. hehe hej och ha. Huset vi bor i ar i alla fall MEGA och det ar en konstnar fran europa (england) som ager stallet. jag har mitt egna rum och toalett.. Det hanger tavlor overallt och vi har utsickt over vyn... Det finns massa berg har borta ocksa. Fick kanna pa det igar, da det var tryck i luften sa jag hade mega ont i huvudet...
Imorgon sa ska Nikki ta sovmorgon sa da aker jag pa att ha Stevie ocksa..

Vi ar lite besvikna.. vi har bara 1 bil pa 7 personer... Vilket innebar. Ingen fritid.

Nar vi fragade hur vi ska losa det har fick vi till svars.. Ni kan ta taxi!!!!!!! hahah det ar sa galet att man dor. Men Men.

Hastarna och vi mar bara bra... hahah Det ar superfint och allting kommer nog att bli bra.. =)

( Vantar med spanning ocksa pa att fa aka tillbaka till garden... haha )

HA DET NU BAST.. 1 VECKA KVAR TILLS JAG BLIR 21!


RSS 2.0