Halloween

Hockey igår, SSK tog 2 poäng över Linköping. Tack för dem! Skulle kännas bättre med 3 poäng, men vafan 2 är bättre än 0. Spelade helt okej. Nu jäklar vänder vi från träsket mot slutspel!!!

Nu ska jag iväg och jobba några timmar, slutar 14.30. Sen ska till moster och hämta lite dricka inför kvällens äventyr. Faaan vad roligt det ska bli laddag till hundra.

Igår var jag på stan med Lindstam, vi gick och handlade lite utklädnads grejor till mig... läskigt. Sen åt vi på Donken, shit vad mycket folk det var... haha


Vill tillbringa nån rad åt Axel Nyman som tyvärr har lämnat denna vackra plats. Han var en stor livsnjutare som bodde på Källdö tills han blev över 90 år. Han är en stor förebild och en hjälte. Alla som kände "Acke" vet att han alltid var glad och spred glädje över hela ön, mina tankar går åt hans närmsta släktingar. Han kommer alltid finnas på Källdö, som en skyddsängel! Saknar dig Acke R.I.P

HA EN UNDERBAR HALLOWEEN!


En helt vanlig torsdag!

I tisdags hade jag min körlektion... Körde som ett proffs! Vill bara påpeka det. haha
Äntligen är det torsdag, dagen innan helg, hockey ikväll. Allt är bra förutom att jag är fattig. Mamma var så snäll och la in lite pengar på mitt konto igår. Tusen tack.  Ska träffa Lindstam idag, vi ska ner på stan och fika, jag måste handla inför imorgon... Fest fest!!!! :D Nu har jag festat i flera helger irad, känner mig bortskämd, eftersom jag inte har några pengar för detta, men mina snälla päron ställer upp. Undra  vad jag ska klä ut mig till?  har lite planer men de vill jag inte avslöja, ett spöka avslöjar aldrig sin identitet. Mitt visa är på väg över Atlanten också... Spännade.

Ikväll är det dax för HOCKEY, SSK-LINKÖPING. Kan det bli en bättre torsdag?! haha ska gå med hela släkten, halva gänget håller på Södertälje och den andra håller på Linköping. Men dessvärra kommer SSK köra över LHC så jävla hårt! Tippar 5-1 till SSK. Känns som att nu har det vänt. Det är verkligen toppen mot botten.

Hoppas Tiger kommer ner till stan, saknar dig och Rasmus!!!!!


HA DE BRA!

Söndag

Fullspäckad dag. Åkte till stallet och hjälpte till på tävlingarna... Trotts min dunkande huvudvärk. Käkade Kebad när jag kom hem.. Annars så  har jag inte gjort så mycket annat..

Dagen efter gårdagen!

Det var jätte trevligt, först kräftor och singstar... jag vann över maria x2. Jag är kung!
Vi åkte ner till O´Learys. Mycket folk som väntat på löningshelg. Fyfaaaaan vad jag och Frida shootade.... härligt brud det där. halv 2 började Frida må dåligt så då gick jag och hon ut och jag gick och hämtade ut våra jackor...Grejen var att jag hade tagit fel på syrrans och min billjett så jag fick ut 2 tjej jackor och 2 väskor.... hahahha så det var bara sätta på sig hennes kapp och gå till Kebaben och käka tills Olles stängde. hahah folk trodde jag var gay eller något... hahaha 
Men allt löste sig tillslut.  


Nu är jag helt slut och ska slappa framför TV, Ta hand om er! 


utgång

Idag har jag jobbat på tävlingarna... Trevligt trevligt. Hälsade på djuren från Norrköping! :) alltid lika uppskattad...

Håller just nu på att göra mig färdig inför kvällens äventyr, ska på middag hos Jenny och sjunga lite singstar om jag får plats i lägenheten...:P;) hehe. Sen blir det utgång, undra vart vi ska?!
Har i alla fall en flaska vitt, gott gott.

Hejs svejs i lingon skogen!

Helg!

Pelle kom och hämtade mig på centralen 08.50. Åkte ut och red Gurra och Junior. Junior var jätte fin! :) Sen mockade jag 4+1 och gjorde mat. Sen började jag hjälpa till inför tävlingarna som började idag 14.00. Jobbade ända till 21.00.

Träffade Malin och Alvar å Pelle. Jätte roligt! hehe Alvar stod och skrek "Heeeeeej Niclas!" "Tjaaba!" "Vad göööör du?"  medans jag stod och flaggade på banan. hehe alla tittade lite konstigt, men är man världens underbaraste 3 åring så är man. Saknar Baryard gänget alltså. var super roligt att se "mina" unghästar hoppa, alla var super fina.
Träffade även andra personer som inte var igår, super trevligt att se er/dig igen! ;)

Imorgon ska jenny hämta mig 07.15. Ska jobba halva dagen på tävlingen, sen hem och fixa mig inför kvällens  äventyr, Ska till Jenny på middag och sen ut! Trevligt. Fårse om man får träffa dig ute imorgon kanske?!

Fick iväg pass kopian idag också, faxen blev min vän tillslut. Tack och lov.

        Take care!


Föll för grupptrycket!

Jaa nu är jag äntligen här gott folk. Hoppas ni är nöjda!! haha sitter och ska frossa Max och sen se hockey på tv. Hv71 - Södertälje.. Idag så har jag varit och hjälpt Pelle med hans 4 hästar som alltid + att jag fixade Marion lite snabbt innan jag åkte ner på stan och hämtade ut mina visum bilder. Skickade iväg dem till Canada nu i alla fall. 1 sak avklarad. Nu ska jag bara få iväg min kopia på passet, vilken inte var det lättaste. Haha när jag försökte skicka iväg det idag så svarade dem på andra sidan atlanten `Hello?!´men fick inget svar... De blev lite irriterade för de trodde att det var någon som tjuvringde dem... Imorgon gör jag ett nytt försök!

I helgen så ska jag jobba på stallet, vi har stora tävlingar..

Ses och hörs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0