Ian Ian Ian!!! Caaaaaaanada!

 Fyy bubblan vilken kvall... OjOjOj vad Stevie ar en hjalte. Idag har det varit nationshoppning. Vi hade biljetter till Canadas sektion... Det var livat och nastan lite galet,, Massa flaggor, nakna kroppar, ol , burop och mest tjohej.
Ian gick ut som sista ryttare... Stevie tappade ena skon efter 3 hinder, men hoppae fardigt banan som 0. Vi gick vidare till nasta runda de var 8 lag fran borjan, Mexico, Venuziella, England, Irland, Argentina, Frankrike, Usa och Canada. Och till nasta omgang gick bara 6 lag med 3 ryttare i varje. Nar ian kom in i andra rundan var vi tvungna att ha en 0 for att ha nagon chans.... Vilket dramatik och spanning... Ian fixade en 0 och saken var klar, 1 eller 2... Nar Irlands sista ryttare kom in sa var han tvungen att rida felfritt annars skulle de forlora guldet.. Det avgjordes inte forens sista linjen, da Irlands hast rev och
GULDET GICK TILL CANADA! Heeeeeeeeeeeelt gaaaaaalet!

Idag sa hoppade Assini 140 jump off, hon rev 2 hindret., men hoppade resten helt sjukt.

Imorgon sa blir det for hoppningsvis en ratt sa lugn dag, har bara 1 start...

Idag har det varit jatte jatte jatte varmt;; 28.

Pa med paartyhattarna och festa for hjalten ( The capten of Canada ) Ian Millar och aven for hela Canadas lag! med bland annat Os guldmedalgoren Eric Lamaz..


GO CANDA GO!!


nagon timma senare..

      
Namn:
Niclas Andersson
Alder: 20
Ar: USA, FL
Varfor: Jobb
Som: Hastskotare
Med: Sandra Edenhall
Trivs: Mycket
Arbetskamrater: Julie, Nikki, Sandra, Shanna och Kaila
Hastar: 17, jag tar hand om 3 Assini, Dryden och Spyder
Lyssnar: Rix Fm live
Tid: 21.30 (03.30)
Senaste maltiden: Ihops
Klader: Strumpr, nya jeansen, kalsonger, nya t-shirten
Duschat: Idag
Befinner mig: Pa mitt rum
Ser ut: Tackt av massor med brev (vill ha fler)
Tanker: Mycket, mest pa framtiden
Masten: Borja trana och laga mat
Saknar: Nara och kara, djuren (Morris, Marion), vannerna. Allting svenskt
Tjanar: Bra med kosing
Senaste sms: "Halla! Har du gjort en halsning till oss pa rix morronzoo?" / jenny
Blir glad av: Bra musik
Blir ledsen av: Orattvisor
Blir karleksfylld av: Overraskningar
Blir sarad av: Falskhet
Nagon speciell egenskap du ar glad over att ha: Att ag ar en bra vän
Nagon speciell egenskap du onskar du inte hade: Skrattar vid fel tillfallen
Alsklings farg: Har alltid varit blatt, men pa senare dagar har gratt eller brunt blivit min favvo farg
Tranar: 50 - 100 sittups varje dag
Resemal i framtiden: Afrika, Australien, Nyazeeland och Asien
Onskar just nu: Att alla som ar hemma, vet att jag saknar dem och att orattvisor forsvinner...



 


Min bastaste basta van!

Titti schultz RIX MORRONZOO!  - Tack for ditt fina tal till mina nara och kara i kalla Sverige... (de behover dem)

Sitter sjalvklart och lyssnar pa live radion.... Gott Gott!! Snackar lite med syster, som printar in bilder pa facebook.
Idag har jag Julie och den nya tjejen Shanna jobbat... Vi jobbade at Ihop jobbade lite till.

Nu har sandra o/c kommit hem fran Miami och Fjarilshuset... De har haft en lyckad dag. hade garna varit med dem idag!

 skicka ditt karleksbrev till mig nu!  

                                                                     Morgondagen e bara fylld av mojligheter, ta vara pa dem!

"save the horses"

Igar gjorde jag en bra garning.... kopte ett armband dar texten 'save the horses' star med vitt pa det silvriga gummibandet.. aven en adress www.PTHR.org. Jag bidrog med 10 dollar for att radda drabbade hastar. Igar kom den nya tjejen. Hon fungerar bra i gruppen och allt verkar bara bli battre nu...

Sandra sitter just i detta nu inne pa poloclub och ater middag med hennes familj, de erbjod mig att folja med, men tycker att de fortjanar att fa umgas bara dem en kvall. Har tvattat lite klader och stadat mitt rum, Niki lagade pasta med kyckling och parmosana ost. Det var mums mums!! Sa nu ar jag propp matt...

Jag har tappat gnistan pa bloggen pa sistonde, hra massor som snurrar runt i huvudet hela dagarna. Och sen nar man kommer hem och slappnar av sa ar man sa trott att man bara vill ga och sova. Imorgon har jag sovmorgon :) da borjar vi 7.

Pa youtube
rullar Eminem - Crack a bottle.



Sitter och funderar pa hur det ska ga for Molly, Emd och Heat i finalen i melodifestivalen?! nagon annan som har ett annat kort?
Nar Heat spelade hade jag klippt av banden pa schabraken och knytigt runt armen pa mig. Jon kom och fragade ifall jag gjort mig illa... hahha sa var jag tvungen att forklara att det var for att forsoka se lite rockig ut.

Nu rullar rix fm live pa datorn... Katy perry I kissed a girl spelar dem 8.11 americansk tid 02.11 svensk tid.

snart ar godiset som ni skickade med jenny! Tusen tack ,det var verkligen super!!!!

hall koll pa rix fm imorgon. skickade in en meddelande till Titti, min bundis...

Saknar er jatte jatte mycket!!!!  Dude. Chillivippen. God natt. Riiiiix ffffmmm. :D:D:D:D





-------

Trott, Valigt trott.
 
Fyy vad hemskt trott jag har varit de narmsta dagarna... Har jobbat massor, men enda inte overdrivet mycket... omkring 12 timmar i strack, forutom denna korta pause pa toaletten. haha.

Nej men jag jespar mer an garna, aven mitt pa dagen, uppe vid banan. Behover verkligen sova ut.. skulle vara skont att fa sova till 7.  Nej men usch var jag klagar. Men laget ar sa har att vi har bytt ut K mot Kaila och de ar bra och sen sa krossade ju Diane foten sa hon satte sig pa ett plan hem till Toronto idag. Ikvall kommer aven en ny tjej som ska ta over hennes plats., det e valigt mycket rullgang...Idag var jag och sandra sjalva drygt hela eftermiddagen...

Kroppen borjar saga ifran sig ocksa.. Vill garna ha massage.

Igar fyllde Sandras bror 18 ar sa de firade vi med thai mat... Sandra familj are still here.,.. de aker hem om en vecka? sa trevligt att ha dem har..

Jag har varit jatte seg pa att skriva brev etc, men det har varit ratt mycket nu. Men Lovar att skarpa mig..

Man hor inget fran Sverige, skvaller , nyheter, snart ar det val vaaaaaar? :p nastan i alla fall...Det ar fortusan snart Mars tiden gar sa extremt fort... forutom dem har 3 dagarna sen jenny akte hem, de har kannts som en evighet.

nu ar de nigth check. See you soon dude! eller ammmmigo! :D

bilder...



Jenny pa stranden



Ebba, Jenny, Sandra, Jag och Diane



Mexicansk parkering!



Powernap vid 3- 3:30 pa en sondags natt.



Svavare tog oss ut till alligatorerna. obs! titta pa krakan.... karate?!



Inte ville jag ta ett dopp i alla fall...



vi akte riktigt nara dem...



andra var i dem.



Jenny pa Miami beach



nagra hus i Miami



GODNATT ALLIHOP!





ensam

Imorse korde jenny oss till stallet vid 20 over 5. Sen akte hon vidare mot Miami. Nu har jag kommit hem fran jobbet och kl ar lite efter 6. Det ar helt tomt i mitt rum.. =(

Usch vad man marker att man saknar nar nagonting saknas. Det har ju gatt sa bra. Men vi har ju haft det sa underbart och mycket roligt!!!!
vill bara ha meeeeeer! som tur ar sa har jag Sandras familj att hanga med... hehe STOLT SVENSK.

Idag tavlade Assini o Dryden... bada med 1 ner.

Imorgon tavlar bara Dryden i 7/8 ars klassen... spannande.. efter dagens byte av bett sa kan det inte ga fel.. ;)

Igar var hela svenska ligan ute och at pa en thai resturang, det var jatte god mat och vacker resturang. Kvallen avslutades med att jag och jenny spelade en laaaang och en koooooooort!  jag vann, sa dar ar beviset att jag ar BAST pa kortspel...

Dianes fot mar lite battre efter att vi inforskaffade en liten present igar... nej men det var en spricka. Stackars henne...

i'm the king of Americat!







tillbaka till verkligheten...

verkligheten heter FLORIDA. =D var pa jobbet idag... man kande sig lite ringrostig... men allt eftersom sa rullade de pa.. Diane blev trampad och sitter nu pa akuten... troligtvis en bruten ta om inte en bruten fot..... =(

Fyyfaaan vad ont det sag ut att gora lider med henne. AJAJAJ!



imorgon borjar tavlingarna igen!! =D Assini o Dryden gar speedklassen..

Imorgon aker aven syster jenny hem...=( trakigt att hon ska aka hem... du far garna stanna! ;) vi ska i alla fall ut och ata nu snart hela ligan, vi ska sattsa pa tai food. Smaskens!

Har massa bilder fran miami o alligatorturen som kommer upp inom en SNAR framtid.

       SKEPP O HOJ! oj vad skoj!

back from Miami

Dagen borjade med att hela svenska klanen begav sig ut med svavare och tittade pa krockodiler och faglar ute i floridas trask.... Det var super haftigt!!!! efter det delade vi pa oss, jenny o niclas = miami och sandra o/c till outlet. Jenny och jag drog oss ner mot Miami beach och sprang runt pa stranden och strosade runt bland shooping stallerna och at pa en resturang vid havet. Nackdelen var att vi bara hade en halv dag i Miami... det hade behovts hen hel dag. Men det var mycket lyckat i alla fall... Fina batar och fracka hus. Helt GALET!

gardagen var mycket lyckad!!! blue-paaaarty! stod det pa tablan. Vi kladde upp oss i blatt och begav oss till tillstallningen, dar videokameror och fotografet vantade pa oss... HAHAH... oppen bar e alltid trevligt... dans vid poolen och mycket skratt... vi avslutade festen med en vip pase... Efter festen drog vi vidare till Players... Jag tisslade och tasslade men nu har jag fatt nog. varfor e americanarna sa forbaskat efter. haha 16 pa bilkorning men 21 pa nattklubben. hur tankte de har!? de slutade med att jag jenny o sandra letade efter ebbas bil... nar vi hittade den stod den och los och var oppen... ;S skumt men men.. vi hoppade in och invantade resten av ligan.. de slutade med att jag drog ner framstet somnade och snarkade... sandra drog pa sig de nya randiga glasogonen och somande jenny i baksatet och somande.. hahha nar ebba tillslut hittade sin bil vid halv 4 sa var hela bilen igen immad.


slutet gatt allting gatt!!! imorgon borjar jobbet igen! saknar det saa mycket.... hade inte varit fel med nagon dag till pa beachen eller i miami med syster. har varit en underbar tid med dig har. alla tycker om dig och vill att du stannar.,..

Nu ska vi spela en lang och en kort innan vi somnar... Bilder kommer imrogon...


Ta hand om er byyyyyyyyyyyyyyyyye! fortsattning foljer...


Lordag

Igar var jag sandra och syster och at pa IHOP. hon blev valdigt overraskad hur gott det var :D:D efter IHOP akte vi over gatan och gick pa bio... He's just not that into you. Den var helt okej...

Idag sa har jag jobbat fram till lunch..... sen kom jenny och hamtade mig. vi akte till en stor galleria och strosade runt... at lunch vid ett stalle som sag ut som Kungshallarna... Mycket trevligt. Jag inhandlade en t - shirt och jenny ett par brillor...

Vi hittade inget infor imorgons STORA aventyr.... Blue-paaarty!  man skall vara kladd i blatt och dansa over poolen hela natten laaaaaaaaaaang!

haha pa tal om fest, sa fick jag reda pa att de som filmade festen pa Sophies 30 ars fest ska filma denna fest ocksa./... och filmen ska visas pa TV om drygt 2 veckor... Skoj Skoj. hahaha

Nu ska sverige ligan aka mor west palm beach och mota den andra svenska ligan som kommer hit... JIPPI. :)

















                                      Nu har ni fatt lite bilder fran oss i USA!


EN RIKTIG F DAG.

Dagen har varit underbar... om man bara raknar frukosten. Flicka K sluade och drog efter lunch nagon gang... TACK for den. Snalla jenny hjalpte till i stallet. Hon blev erbjuden jobb av Ian... den ni.

Lori fick Lakerolen idag i alla fall.. Hon blev overlycklig.,..... :D;D

FICK REDA PA ATT JAG BARA E LEDIG SONDAG O MANDAG. hrm. Fuck . hela dagen har jag o sandra jobbat sjalva typ...

Men nu e vi antligen hemma.. vi ska och ata pa pizza hut eller IHOPS. har Nigth checken for 3 natten irad..



Nu har jag jenny, sandra och Diane kommit hem fran night checken... vi at middag ute pa sportbaren vid bion... mumsigt varre... Jenny o Diane korde en omgang pool.... undra vem som vann????









observera lilla pippin i bakgrunden...... jalva linslus!  =D
ska va ga och spela kort...


hores imorgon!

onsdag

Jag Nikki Julie o Sandra jobbade... Jenny har varit pa stranden medans vi jobbade hon brande sig i ansiktet.  Hoppas det hiner lagga sig innan sondagens aventyr...

Imorgon ar ssta dagen innan ledigheten pa fredag, sen jobbar jag lordag och ledig son o man. Sandras familj kommer pa lordag!!! :D:D:D

Var lite trott pa eftermiddagen idag... och nu nar jag kom hem. lata.

Tror jag ska dra  och duscha,

Imorgon ska vi i alla fall ut och ata middag med ebba o carro.. Carro aker hem till holland pa fredag. =(

 Har egentligen massor att beratta men det star helt still i huvudet.


Far skriva mer imorgon nar jag kommer hem efter jobbet, om vi nu NAGON GANG gor det.. hahha bade julie o nikki e lediga imortogn...... :P


                SEE YOU ALL!

vantan....

Nu sitter jag har i koket och vantar pa jenny.... Hon sitter i en bil pa vag hit  :D Klockan ar snart 23.00 usa tid.

Idag jobbade jag, sandra o Julie!! Vi har haft sa trevligt ihop, at forresten pa IHOP ocksa.. mycket gott..

SItter och lyssnar pa musik... Ar himla stolt over jenny som har klarat att kora bil fran Miami hit till Wellington!

Imorgon ska jag jobba, Vi ar 4 som jobbar imorogn, tva e lediga.. Hovslagarn kommer ocksa.

Hahah har egentligen inget viktigt att beratta, ar sa himla overtrott...

gardagen. Middag pa irlanska resturangen med Ebba, Carro, Sandra, Finnen a Italienaren. Sen drog ebba, sandra jag o carro till Players...  Vi forokte pa en fuling.... men den gubben gick inte denna gangen. sa da var det hem och sova. Borjade 7 med STARBUCKS chocklad. sen mocka o skura hinkar for fulla muggar... Hingsten var lite p tarna idag. Lite laskig..

NU AR JENNY HAAAAAAAAAAAR!

gardagen och dagen

Igar var et varldscupen.... Stevie blev 4:a... :D costa 3 ner och contino 1 ner. varfor ska sandra ha sadan otur.. men han var super duper fin! medans sandra och de andra jobbade, satt jag och drack vin och at pizza hut med sara, paula, alex och holly.. hehe foljde sandra till stallet och gjorde nigth check. Missade stevie o costa.. =(

dagen. har jobbat. Vet. tim har varit har idag. tittade igenom hastarna...

Sitter nu med ett glas vin "dressed up" och vantar pa sandra. Vi ska ut och ata med Ebba o andra europe'er.  De drar vidare till Players, farse hur vi gor.. Syster kommer imorgon! vill ha poengar kvar och aven vara i toppform for allt vi ska gora.!!!! :D alla ar helt till sig... alla tycker det ska bli sa roligt att du kommer pa besok.

Picco o romy hoppade 150 idag. romey rest. o picco 1 ner.

Vissa personer i stallet e bara for mycket. hehehe jag o Nikki har jobbat "sjalva" hela eftermiddagen... TACK!
Lori kom med frukost idag det blev Starbucks late o bacon, agg smorgasar.... MUMS! stadig frukost vid 7 draget. vi borjade for ovrigt 6 imorse. Imorgon e de mandag, jag san o jul jobbar da!!!! IHOP?!?!



POOOOOOOOKPASEN E MIN BAAAAASTA VAN! - RONNY  &  RAGGE

fredagsbus...

ensam. kall. trott. Denna fredag var inte mycket att skriva upp... Sandra e pa middag och de andra har jag ingen aning om vart de tog vagen...

Pratade med syster i telefonen, hon kommer ju pa mandag! Ska bli hoooooooooooot vader nasta vecka.. :D

Denna dag har da mina hastar tavlar, hingsten hoppade speed klassen pa stora, rev sista hindret. Assini 6;a och spyan hoppade 0 i H school.. Trevlig dag.

bade jag och sandra har fatt berom av Lori for att vi ar sa duktiga och palitliga,... de e kanske inte riktigt alla som har alla hastar hemma i hagen har borta. som juulieeeeee brukar saga @florida@ folk blir puckade har borta, de normala forblir normala men de flesta blir puckon. hehe

GODNATT!


mjolkdricka med stort M (vanilj)

Nu ar det bara fredag, lordag, sondag och sen kommer jenny...

sitter har med min stora vanilj mjolkdricka fran Donken. idag gick Assini ut som nr 10...

Har varit en ratt langsam och ratt trakig dag. Har inte hant sa fruktansvart mycket.

Tittade i Julies franska hast tidning har om dagen... vem ar inte pa bild dar, Joo Malin o Flippan! Det var trevligt tyckte jag.
Vill paminna alla om att jag ska bli nyttig... nja, men jag gor i alla fall 50-100 sittups VARJE dag. Sa en och annan sotsak kan aka ned...

jag har varldens finaste bil pa mig och Assini, men den e pa mobilen, far den inte in i datorn...

pa tal om bilder...... Denna plats e underbar!



 
"bilderna kan bli bleka, minnerna stannar föralltid!"



Nu har Sandra kommit hem.... SWEDEN POWER!

jag maste hoppa in i duschen...

EN  BRA FILM KANSKE?!

Ska ocksa skriva lite brev ikvall.

STARTAR 7.00 IMORGON! :D:D
                                                                            bye BYE baby!   

blasigt varre...

idag har det varit mycket blasigt, kallt och jaa en allman florida dag. Jag niki och julie stod klara pa morgonen 5.30. Flicka K hade forsovit sig... miss D var sparlost borta... .Hon hade borta match... BRA START PA EN STRESS MORGON!

Assini i alla fall var fin fin hade 4 fel i 135. Spyan hade 8 fel i HS, och hingsten var 9.a i 140 speeden pa stora banan av 80 starter. Sa underbart fin! jag ar helt till mig for denna kuse!!

Sandra och jag ska ha night check nu... At makaroner och vita bonor idag, alla tyckte jag var konstig men vafaaaaaaaaan!.

Motte en svensk tjej pa framhoppningen idag. hehe mycket svenskar e de har..

Nu ar det inte langt kvar till Syster jenny kommer hit.... pa mandag!


Sofie ringde  mig idag,,, alltid lika trevligt att prata med dig, synd att jag inte hade sa mycket tid bara....


Imorgon ska Assini tavla. Spyan har ledigt och Ian ska flatta hingsta.


NU VANTAR SANDRA PA MIG!!!

saknar alla hemma...... =/                                                       Morsning pa er!

edenhall är bäst i hela världen!!! :)

ojojoj vad jag har att beratta.... (nu tar jag, sandra, over skrivadet en stund. Niclas gick for att kopa lite bra ha saker. hans inlagg kommer senare om allt han ska beratta) Forst och framst vill jag poängtera att ni maste ga in och kolla pa varldens basta Sandras blogg oxa www.sanede.blogspot.com !!! hon har aven massa bilder pa sin facebook!! :) ( och ja, jag gillar att skriva om mig sjalv i tredje person)
 go go go!!!

idag var en konstig dag. den gick jatte snabbt, men har anda varit lang. imorn ar det dags for tavling igen. vet inte hur manga av niclas hastar som startar. men jag har bara en. han har sakert en eller tva iaf.  nu ar det mindre an en vecka tills vi far finbesok nr 1 fran sweden, jenny. veckan efter det kommer finbesok nr 2, hela min familj. kommer bli hur kul som helst med massa svenskar!!  vi har lyckats fa nagra dagar ledigt tillsammans sa da maste vi hitta pa massa kul!! :)

sara, ditt brev kom idag!! TACK TACK!! haha mycket intressant lasning. vi skratta bada tva!
amanda, ditt brev som niclas skrev kom tillbaka till varat hus idag. han hade satt pa for lite frimarken. sa han gor nog ett nytt forsok snart igen att skicka det till dig!

JAG darimot, far valdigt lite brev just nu. inga alls... :(

na nu far det vara nog, ska ha lite att skriva i min egna blogg ocksa. men tjingeling sa lange sa hors vi snart igen!!

                                                                                                   // Edenhall



Fick lite arg kritik for att jag inte berattade varfor jag ej kom in pa players.... det kanske ar sa att det ar 21 ars grans i HELA USA for att ga ut och ni som kanner mig vet att jag ar 20. Men ibland sa kan man ha tur att smita forbi eller ret ut sagt inte behova visa leg. sa nu fick ni det forklarat ocksa.


KALLASTE natten i Florida kommer denna natt tis - ons... uscha... Imorogn ska som vanligt alla mina hastar ga... fattar inte, kanns som att det enbart e mina hastar som gar.... Ska bli roligt i alla fall... Hingsten gar pa stora arenan och assini och spyan pa nagon annan av de 14 olika arenor som finns. HAHA...

sitter och lyssnar pa Eminem, Julie lyssnade pa honom pa sin barn hela dagen.. hehe sa har fatt lite Eminem feber..

Som sagt var jag och handlade nyss,, handlade Nutella, jordgubbar, chips , batterier och applen. Traffade 2 finskor inne pa Publix hehe de var ganska roligt..
Hela vagen hem kannde jag mig forfoljd.. Laskigt,

Fick brev fran tiger och mamma idag.. .:D hehe TACK TACK! <3

glom ej edenhalls lank till henens blogg, den e  minst lika effektiv och underhallande som min!

Idag nar Ian hade ridit Dryden (Hingsten) sa fragade han , hur han sag ut? bla bla bla.. Sen sa han att han trodde att han kan na toppen, att han ar en riktigt riktigt stjarnskott. Han sa att bara jag far skota om honom, att jag gor det sa bra och att han mar bra i mitt sallskap. Hur motiverande ar inte det!!? :D

Det finns sa ooootroligt mycket att lara fran dem aldre... De som har varit inne i cirkeln lange nog... 8 OS ar inte fel.... Det ar sjukt vilken hastkarl Ian ar. Man kan bara sta och gapa. Han "vet" inte hast, utan han KAN hast. Det ar fa som verkligen har den formagan att verkligen kunna hast. Visst du kan veta delar och kunna hoppa hogt. Men han laser av hastarna och allting ar fran grunden. Det ar bara tacka och ta emot all lardom som finns innom dessa vaggar!

Igar berattade Sophie att Ian hade sagt att Assini aldrig hade kannts sa fin och det verkar rulla pa for dem, efter en nergang forra veckan. We are back!






GA IN PA EDENHALLS FACEBOOK, NYA BILDER PA FLORIDA VII


                               "idag vad jag och sandra storda i stallet, dansade gustavsson dansen <<  >> hahhahaha! vi at tarta fran helgens bbc och aven chips med gorgonsola och popcorn, ja vi hade en riktig brakpaty dag"


                                                                    SEE YOU LATER ALLIGATOR!






Ledig West palm beach!

Idag har jag sandra och julie varit lediga... vi sov till 11 alla 3 sedan stadade vi hela huset. STRAKT jobbat!! Efter det akte vi in till west palm och handlade jag kopte jeans och en snygg trojja/skjorta. Vi at italiensk glass GOTT GOTT. Vadret har varit mulet.... =(

Igar var det full rulle jobbade till 4-5 for att sedan ga direkt in i lonchen for bbc med alcohol och gott grillat kott. Vi tittade pa Super bowl finalen!!! Det var sjukt MAKTIGT!

 Jag Julie och Niki akte vidare till en annan fest, dar vi sag klart pa finalen, medans sandra stannade pa varan gard med paula.
Traffade Ebba och en till svensk tjej och andra trevligt folk... Vi drog hem till Carro och spelade nintendo wii innan vi drog till Players... jag kom ej in! sa jag GICK hem. haha hade ingen nyckel, sandra oppna, sova. sen vakna och borja stada... Annu en dramatisk kvall....



Vill ga pa bio men det regnar.... Javla vader!! maste ut i regnet i alla fall, sak och handla brod och dricka for imorgon
.

Blev ingen Bio, men akte och handlade... Sen har jag o sandra atit jordgubbar med nutella och tittat pa Hairspray. Smarrit varre!!!!

Det verkligen regnade... det blixtrade och mullrade som bara den, vart internet slogs ner, men sandra raddade det vilken klippa denna varelse e! :)

Grattis syster 25 ar.... Vet att det ar den 3 januari nu for er men for mig e det fortfarande den 2 : a ! :D



TILL SYSTER



 

LITE AV KVALLENS MOVES





AVSLUTAR MED DEN BASTA SOFT LATEN


                                                                                                                                            
gefeleciteerd met je verjaardag JENNY!
               Take care everybody!

barbacka = nej tack.

Tjoooooooohej vilken dag!!!! Borjade med att vi borjade 7.00 Fyfaaaaaaaan vad det var behovligt. Lite sliten nu faktiskt. Var pa toppen humor imorse, for ovanlighetens skull.
Hingsten skulle bli fotograferad idag, Lori kom och sa om 40 minuter ska han vara fit for fight. Sandra fick gora knopparna och jag groomade.. Han blev forbaskat j+vla fin med knoppar... :D bra jobbat Sandra.

Sen red bossen forst hasten Red och sen Assini och sist men inte minst min favvo hingst!

Amy red spyan.,.. vet inte varfor hon har fatt det namnen, men pa talvan star det alltid "spy" och julie har satt en handikapp skyllt pa hennes foderhink och dessutom en doskalle pa hennes box. INTE snallt, hon ar lite bitchig ibland men det ar allt. haha hon e ju snall innerst inne. Bara en dag kvar till sen sa har jag ledigt.





Perfekta


ingen post idag heller... har posten gatt i strejk?!?!?!?!

RSS 2.0