welcome to the jungel

Nu ar jag hemma efter en mycket bra och framgangsrik dag. Hingsten kom 2 i 7/8 ars klassen och LT var 2 i sin. Mycket roligt. Spyder hade tydligen ocksa varit super fin,,,, men jag kunde inte se henne, eftersom jag holl pa med hingsten. Sandra var sa snall, eftersom hon inte hade n[agon tavling idag, sa tog hon Spyan och gick. Det var valdigt stressigt! hela dagen, vi borjade andas igen efter lunch fodringen. Niki har varit  FEI hela dagen... sa ingen cat-fight idag...

Gardagen var Laaaaaaaaaaaaaang 17h arbetsdag. Vi hade 4 hastar som gick kvalls klassen.. Picco, Costa, Stevie och Contino. Sa jag, Julie. Niki och Sandra jobbade lange, medans de andra tva fick aka hem.

Imorgon har vi bara en start... den klassen borjar inte forens 9 am sa vi borde borja 7 imorgon. (SOVMORGON)
Vi ska och handla pa Publix strax ocksa, innan ,man aker hem och sover.

Jag pratade med morfar och mamma idag i telefon... det var sa skont att hora era roster... var lange sen vi pratades vid.



Nu har jag varit och handlat... Har dessutom hunnit se House och tagit en dusch,.




froken sandra har haft annu en svenskalektion!



jag och aubie innan en fartfylld longering.





Picco o jag ivantan pa omhoppningen....



picco



sandra tar en tupplur efter omhoppningen.   =)




Niki visar sitt ratta jag. :D:D



                                                                           See you later "Swedish crazy pepole"  BYE bye Niclas

       

                                                 bonne nuit





angels on the moon

Sitter och lyssnar lite Dolly och dricker Cola.. min andra halva ( sandra ) och jag har varit och handlat. Vi hade tagit en promenad till Publix och shoppat mat och grejer... Nar vi var pa vag hem, stannade jag till utanfor Pizza hut. Dar inne satt Diane och kaleigh och frossa pizza och diverse chocklad "brod", Sandra och jag var forstas inte sena pa att slanga oss ner over bordet och hjalpa till att ata chocklad brodet! De var unbelievable!

vi startade 5 imorse.

Idag har Spyder hoppat pa Little Wood... Hon var clear. Amy red henne. Jag fick ta Amy's cross ner till omradet, eftersom hon red Spyder  ner. HAHA det var sa roligt, satt och skrattade hela vagen ner for mig sjalv.

Hingsten var en PARLA! idag han kom pa 5:e plats. Trodde jag enbart skulle ha Spyder som tavlade idag, men Lori kom och sa att det precis hade flyttat hans klass tills idag, sa det var bara att styla till honom.

Imorgon ska Hingsten hoppa pa Stora arenan och Spyder pa Little wood. Det ar aven en klass imorgon kvall som vi har 4 hastar i. Det verkar som att jag kommer ta nagon av Julies hastar for hon har 2. Vilket inte gor mig nagot, tycker det ar roligt att hjalpa till, speciellt nar man vet att man far tillbaka. :D

Thriving Ivory - Angels on the moon




ikvall ska jag och min andra halva gora night check. Kommer vara hyfsat trott imorgon. Kommer bli en laaaaaaaaaaaang dag! :)

Ni far ha det sa bra sa hors vi... Kara blogglasare.


                                                                                                                     besviken att ni inte komenterar. 

                                                 hasta la vista baby!

Thursday

Idag longerade jag Aubie med Amy, hon visade hur de longerar har... Sa nu ska det bli  min uppgift att longera honom, da och da. Han ar ett pucko att longera, han sparkar mot dig och vill springa over dig och drar, sa det galler att vara pa sin vakt..

Vi lamnade over 4 hastar till FEI stallrna..Imorgon borjar vi 5, Spayder + Hingsten ska tavla denna vecka... Assini ska fa ta det lite lugnt och komma pa andra tankar, hon hade en ratt jobbig tavblings vecka forra veckan...
Amy ska tavla Spyder imorgon... det ska bli roligt att se hur det gar...

HUR SER K UT NAR HON GAR UT PA DEJT!?!?!?!?!?!?!?!?!

Miss Sandra och Mr Niclas at Donken idag, at QP, Cheease burgare och en XXL mjolkskak med smak av chocklad. 

Nu gjorde jag hal i fingret sa jag borjade bloda.. ajaj.. sa nu far jag sluta!!

Snart ar du har syster Jenny!!! :D:D

até a vista | adieu!
 


Halva ligan lediga/ vi andra slet i stallet.....

Riktigt sa illa som overskriften later, var det inte... Det har varit en lugn och harmonisk dag i stallet. Vi skurade hinkar och krubbor som vanligt pa mandagar. Sandra klippte Marley, han var mycket duktig! (bra jobb sandra).

Syster Jenny ska boka biljett till Amerika imorgon!! fy bubblan vad roligt det ska bli! :D:D

Till lunch idag akte Sandra, jag, Julie och hennes crew till IHOPS och at. Jag at Garden omelette och Swedisch creps med lingonberries.. Det var mums mums, saknades bara ett glas mjolk som sandra komenterade. =)
Vadret har varit stralande idag, ANTLIGEN ar varmen tillbaka. Annars hander det inte sa mycket annat har borta pa andra sidan Atlanten, vi ater, jobbar sover.. maste erkanna att jag och Sandra har gatt och blivit DATANORDAR... haha

amanda amanda amanda!!!!
- jag sag "benjamin videon" som ni gjorde i Dalarna pa youtube.. hahahhahaha den var sa klockren!!!!!!!!!



se upp i backarna nar benjamin ar i farten!!!

s = snyggast i stan
a = alltid pa topp
n = nada bitter +++++
d = dunder bra
r = rakarns rolig
a = alldeles underbar!
gooooooooooooooood natt SVERIGE!

sondag = vin + ol!

Da har en till vecka gatt i Florida anda! Det har varit en ratt handelserik vecka, eller vad sager du Sandra? haha Imorgon ar det Swedisch + franska som ska jobba.... vi ar det basta teamet, tycker lite synd om Niki som inte e  med oss...

Idag har det varit Gp. Contino, Costa och Red gick den. Costa kom pa 8:e plats med Amy... Sa Julie var super glad. Sjalv sa kunde inte jag titta pa den, eftersom jag tog hand om ALLT pa garden.. Vissa ar ju sa lata.. Men de blir det andring pa i alla fall.,. ;) Contino hade en litet tramp i Vattnet, lider med Sandra... Och Red hade ett ner.  Ian skulle rida hingsten efter Gp.... han satte val upp runt 17.00. Fyyy vad segt. Han red i knappt 20 min sen fardig.

Jag och S hade night check ikvall...

Gardagen var riktigt nice, god mat, GOD CHEESECAKE!, god ol, stadigt sallskap, mumsiga efteratter, allting gratis=gratis ar gott... Tack Karen for biljetterna. ;)

Igar Lordag var det alltsa forsta kvalls tavlingarna (under belysning). Det var (Battle of the sexies) Tjejorna vann... Det var helt ok... Sen var det en sixbaars.


sandra var lite kort i rocken, nadde inte riktigt ned till backen.



nu hojer vi lite grabbar!




hopp hopp.



Vem har snyggast hack?



Niki nu ar du tagen.... :D 10 points to me

Nar jag skulle ga pa toa, sa gar jag nagra meter sa hor jag "NICLAS" "NICCCCLAS!" Jag vander mig om och ser en aldre kille som vikar till mig att komma dit. Jag gar dit och han sager "Hej jag heter Pelle, det har e min fru" jag svarade artigt hej hej. sen visade det sig att de hade sallskap.. Det var EBBA! ebba fran Peder o Lisen... har inte traffat henne sen Arezzo forra aret. Det var sjukt. Hon ska stanna i 3 manader. Ska bli saaa roligt!

TIPS FRAN NICLAS:: ga in pa http://www.millarbrookefarm.com/ det ar varan hemsida!!  :)


Syster Jenny ska komma pa besok snart ocksa!!!! Du kommer trivas som fisken i vattnet!


astalavista baby!                                au revoir !


Det ar LORDAG!

Sitter har med min van Ben & Jerry (banana split) och suktar efter BBC som vi ska pa ikvall...Vi ska och titta pa tavlingar somm halls under upplyst arena ikvall... Med Mat och dryck for dem som onskar...Karen var sa snall som fixade fri biljetter at oss! De tva klasserna som ska ga ar battle mellan konen och sixbars. Idag har varit ett ratt lugn dag, var bara 1 hast i stallet som tavlade idaq. Provade den nya ismaskinen pa hingsten idag ocksa, han vad sa snall sa... Men han har borjat bli ett pucko att leda for hand. Han reser sig och viftar med frambenen. :/
Men mycket tror jag beror pa att han fick vila i nagra dagar pga, hand ben. Fast idag gjorde han bara det 1 gang, sa han gor ju framsteg. Hehe pratade med syster i telefon for en stund sen.

Hon och Madde var pa fest, de skulle ga ut! saknar faktist *olles* haha. Trevligt stalle.

Igar gjorde jag night check med Niki.



Lite Hallelujah pa det hela skadar inte!



see you later alligator!

Fredag hela veckan!

Idag borjade vi 6.30 konstig tid tycker jag, hehe kan bara hel timmar. ;) 
Assini tavlade idag pa stora banan... Annars sa har det varit en jobbig dag, alla groomar har varit trotta och lite tjuriga idag. Sen efter lunch kom Sandra pa varfor det hade varit sa tyst i stallet idag. "Jo eftersom vi inte hade nagon musik imorse" sant sa sant, efter att musiken sattes igang, blev alla pa bra hunmor... Vi styrs av musiken. HAHA. Hittade aven en Snickers i min vasta det var en DUBBEL ocksa. Jag blev jatte glad, hade glomt bort den helt...
Imorgon tror jag inte att nagon tavlar... de kanske e GP imorgon men e inte saker om det var imorgon eller pa sondag.
Jag och Diane akte i alla fall och hamtade mer ho idag.

Efter jobbet kopte vi Kina mat, sjalvklart hemleverans... hahah.. man har blivit sa himla lat har i USA,..,
Jag och Sandra fick oss rejalt skratt nar jag plockade fram nagot som sag ut som nagot helt annat.. De var sjuuuuukt roligt.

Sen maste jag ocksa beratta att jag och Sandra har borjat med en "sluta saga fula ord tavling" den som sager ett fult ord, maste betala 1 dollar till den andra, det ar jamt....tror vi ar ratt sa kvitt efter denna forsta dag. Jag forsokte fuska och betala Diane 50 cent om hon inte berattade till Sandra, da skulle jag tjana 50 cent pa det. :)
Fast jag vet att jag inte kommer behova betala sandra for att jag ar sa himla bra pa att inte saga fula ord!



en del av mitt rum (allt som skickas hit, satts upp pa vaggen)



svenska flaggor och lite brev




mmmums med kina food!



Assini i vantan pa ryttaren...



pappi om du haller vakt, sa tar jag en tupplur.



nu ska vi hoppa... Cocco head!



sa har fint vader var det idag!



                                                               " sjung en sang, eller gor det inte"   Tack och pa aterseende!


Torsdag

Borjade 6. Hade ingen som tavlade idag, men groomade Marley som sandras nya hast kallar, Ian skulle tavla henne idag. Hon var clear. Sa det var ju trevligt :) Annars har jag varit pa lite daligt humor idag vet inte varfor, men har inte varit pa topp. Imorgon ska Assini hoppa 140. Diane vill att jag ska ga ut och ata med henne idag.

Idag stod jag 2 timmar och tittade nar 4 hastar gick pa skrittbandet! det ar verkligen vart att namna.

Undra hur jenny har det i London?! 

Uscha idag var det segt pa bloggen... Sova kanske?

HUR HAR NI DET I SVERIGE!?


||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||------|||||-|__\\ bYE bYE niclas


Ronny och Ragge

"Jag traffade Anna i korvkiosk kon" Idag har jag gatt runt med Ronny och ragge latar i fickan hela eftermiddagen. MYCKET uppskattat. speciellt mun diarr'es kvinnan. (sandra) de andra tyckte mest att det kacklade.

Idag borjade vi 5.00. Sa det var en tidig morgon. Assini hoppade 145 idag pa Internationella arenan. Imorgon ska Ian trimma henne, infor Fredagens tavlingar. Ian red Dryden idag ocksa... han har statt i nagra dagar. Spyder ska ha day off imorgon. Det var helt otroligt idag.. Assini var nastan helt vit idag pa morgonen! Vad hande?

Forresten sa ska jag trycka i mig en chocklad kaka nu.

Tusen tack till Tiger for min nya blogg sida. Jag hade faktist inte kunnat stava till ordet ny design, utan att titta pa hur Sara stavade det i bloggen.

Chipp Chipp sa horas vi imorgon!


auf Wiedersehen!


NY DESIGN!

By: Sara Andersson
(Bloggfrun)


Tisdag

Tigers sida ar utsokt! SNYGGT gjort vannen! Du ar verkligen hjartligt valkommen att gora om min sida... :)

Idag har det varit fullt upp hela dagen.... Denna vecka har jag enbart 1 hast som tavlar... Assini...skitgrisen.. haha.
Imorgon ska vi borja 5 am sa vi gar upp runt 4 imorgon bitti. Imorgon kommer bli en hel dag kan jag tanka mig... Idag var lite kaos. Hehe Flytta hastar till FEI stallrana pa tavlings omradet, ian red sent, ja de mesta var lite rorigt. Kallt var det ocksa. Det sags att denna vecka kommer vara den kallaste pa 20 ar.

Barack Obama  borjade sitt nya jobb som president idag. Stor dag for hela varlden, och jag var i detta land. En historisk handelse.  Vi at BBC till Lunch, klamde i mig 3 stora hamburgare, bra jobbat vid grillen Brad. 10 VARMKORVAR TILL DIG.

Igar lag jag och tankte en del hela kvallen lang, somnade inte forens sent... hoppas jag somnar snabbt ikvall. Har aven skrivit ett brev till en van, som jag hoppas kommer bli glad over att fa sitt brev inom en snar framtid.... :D


Skicka mer brev och bilder, godis, tidningar etc... ni ar sa efterlangtade!

HA DET NU BRA SA HORES VI SNART IGEN!  || En hastskotare i Florida

mandag (ledig)

Idag har jag varit ledig!!! fy bubblan vad skont det var att sova ut... heheh imorse nar jag vaknade satt sandra vid datorn och surfade... Vi Hade bestammt att vi skulel ga till Ihop och ata brunch och sen ga pa bio. Pa Ihop at jag grillad kyckling sallad med nutella creps, sandra at en omelett med Americanska pannkakor. Gott gott! sedan begav vi oss vidare mot bion... vi passerade en harfrissa. Det gick pa inpuls. Vi gick in och klippte oss. HAHA. Sandra var forst ut.. naar jag satt dar och laste tidningen kom en tjej in och satte sig brevid mig... efter en stund sa hon " hej, ar inte du den dar svenska killen?" jag svara jo. hehe vi hade tydligen traffats pa sophies 30 ars fest. hehe Man traffar sa mycket nya ansikten att det ar svart att veta vem som ar vem!!


OBS OBS OBS!
en bra lat som ni maste lyssna pa ar: Thriving Ivory - Angels on the moon

Sedan nar vi var och postade brev, var det en tjej som ocksa kannde igen oss "crazy swedisch pepole" som julie kallar oss...


Pa bion sag vi Wedding wars, den var val bra...som alla andra amerikanska filmer. Bra skadisar.

Ikvall ska jag bara ta det lugnt och njuta av sista timmarna innan jobbet imorgon... sen ar jag ledig om 2 veckor igen.


Sandra kom och satte sig har och frastas med nudlar..




vet inte varfor, men jag ALSKAR DENNA BILD!




Morris ar saknad.


TAKE CARE!

kara dagbok

Nu ar det ledigt som galler.... har ledigt imorogn mandag! sitter med ett glas vitt, bade jag och sandra sitter vid varsin dator och nordar... hahaha
Idag borjade vi da 6.00 for att kailegh skulle ha en start runt 8.00. Julie var lagom trott da jag vackte henne vid halv 6.... de kom hem fran Jacksonville 3 inatt... Stackars henne, men det e hast jobbets baksida. sa det ar alltsa sandra jag och julie som har ledigt imorogn. Far se vad som hander... sandra och jag funderar pa att ga pa bio, eftersom jag nyss laste att det sak vara REGN! tack for den gud! Juste det har kommit en ny hast. Vi visste att Sandra skulle fa den... alla hoppades att den skulle vara stor och vit, en blandning mellan Contino och Assina (stor och SKITIG) Men ack sa fel vi hade, naar vi klev in i stallet star den en LITEN,BRUN ponny javel! en 6 aring. Hon star med 3 bruna. Orattvist. hahahha! Den heter Marlie. Ian hoppade Assini ocksa.



Efter jobbet tog jag mig ett dopp i Jacuzzin.....Det var saaaa skont efter en laaaang dag!

paula akte och kopte muffins till oss, det var enbart jag som tog Chocklad. Sandra ville ocksa ha chocklad sa hon fragade snallt.. och sa fick hon smaka. sag att hon gick och smakade varje gang hon gick forbi...:p Sen nar muffisen var slut, spred det sig over till henne. Hon var jatte sur hela dagen.... HAHAHHAA! som ett litet barn nar godiset ar slut.

Men muffisen var god! TACK paula.

Dagens tips; tank fore du handlar...Sandra tankte med ditt kna nar vi hade night check. AJAJ!

"Sandra tankte med sitt kna..... da slutar det sa har"






Hingsten ar i sitt esse!


Nej imorogn hoppas jag pa Brunsch pa
IHOP!, bio och fedex och inte forglomma Wallgreens! (ifall det regnar)

TACK OCH HEJ KYCKLING FINGRAR!


Burgerking mandag!


VAKNA SVERIGE!

Idag har jag jobbat, borjade for ovanlighetens skull 7 imorse nu nar tavlingarna har borjat. Hade en mycket lugn dag alla mina hastar vilade... de vara bara sandra som hade en start och Kaleigh hadetraffade ocksa en start... Imorgon borjar vi 6 for att Kaleigh har en start runt 8... annars kommer nog morgondagen ocksa bli ratt lugn...Julie och Lori Kommer hem fran Jacksonville inatt, de har varit dar och tavlat, sa ian och amy har inte varit hemma och ridit, darfor det varit sa lugnt. julie har aven med sig en till hast.... sa nu har vi fullt. farse ifall det blir Players imorgon, ska ju vara ledig pa mandag, sa da aker vi nog til lstranden och softar hela dagen.. :D


Har varit lite sma kallt ute har... uscha... men de blir nog varmare snart igen.. ;)

Efter jobbet skjussade jag och sandra Niki till en salong, sa hon kunde fixa naglarna, da slog vi vara kloka huvuden ihop och at pa Burgerking som lag precis dar.....typiskt! hahah

Battring med skrapmaten nu!!!! det ar ju trotts allt 2009 tiden bara rinner ivag... vart tog 2008 vagen?


Nu ska jag nog ta och krypa ner i sangen ar lite trott....

(pa Burgerking)

Sandra - Vad at du till lunch?
Niclas - Fish and chips
Sandra- tur att jag inte at..
Niclas - Jaa det var jatte sladdrig kyckling.
Sandra - Va?
Niclas - jaaa chicken fingers.... kyckling fingrar... hahahhahaha!


Detta var dagens handelse... lite ovning pa engelskan kanske!

GODNATT SVERIGE!

FLORIDA

Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade denna blogg, det beror pa att vi inte har haft internet. Nu har jag och Sandra kopt en data och det finns inga a a och o. hehe sa ni far noja er med a och o. :)

Det har hant jatte mycket men sandra har fortsatt skriva sin blogg pa hennnes dator sa hon kommer ha massa att beratta, orkar inte skriva allting som har hant. Idag borjade vi 5.15 i stallet, sa vi akte hemmifran vid 5. Det var en tidig morgon, var lite sliten pa eftermiddagen.... Fick ett jatte trevligt brev fran min syster sofie!!! TUSEN TACK! det var godis fran sverige och svenska flaggor som jag satt upp i mitt rum,,,, bara sa ni vet. Jag stoppar upp allting ni skickar p[ vaggen, bara det inte e for privat.. Mohaha! Adressen som jag bor pa ar : 13310 Northumberland Cir.
                                                                                                                                      Wellingtong , Fl 33414 USA


Mitt mobildnummer ar: 5612819682

Det ar varmt och skont!!!! har varit pa stranden, pa glassiga partyn, jobbar och ater jobbat. Jag tror jag slar alla i hastlangder i glass atning. Ben&Jerry. #Banana Split# is the shit.

Sandra har mass abilder som hon lagger upp pa facebook.... :P

Mina hastar har tavlat forra helgen och denna veckan. De har varit super duktiga allihoppa. Ar sa stolt over mina stjarnor... Mest av allt ar jag stolt over Hingsten! Satan i gatan vad han hoppar....

 Sprid detta medelande vidare att SVERIGES BASTA BLOGGARE AR TILLBAKA!


ha det bra och halsa allt och alla...... :D:D:D

RSS 2.0