Valborgs kryssning

Ikväll åker vi på kryssning! Det ska bli galet roligt.
I tisdags var jag och hälsade på Anders och Sandra, Sofie var också där.. =) trevligt pizza blev det också... På kvällen åkte jag och tittade när Jenny tränade Marion hon hoppade super bra. Hon har blivit så fin... Bra jobbat syskon.
Igår var syster och jag i skärholmen och shoppade lite, jag inhandlade ett par jeans. Haha storhandlade. ;)

Idag har jag då varit i stallet och tagit hand om Marion, vi red ut i det vackra vår vädret. Nu laddar jag inför Kryssningen med en pan pizza.... HAH.

Hoppas ni alla får en bra Valborg.

Sweden

Nu ar jag då hemma pa semester i självaste Sverige igen!! har lite svårt med å,ä och ö för tillfället.. hehehe.
Resan har gått super bra.... var 2 kg övervikt. Sov ingenting pa hela resan sa har varit uppe i 24 h nu... Tänkte att jag ska gå och sova lite innan jag ska börja vara social. =)


KRYSSNING PÅ TORSDAG!!! fyfaaaaaaaaan vad roligt det ska bli... Varannan vatten. Men Oj vilken bra start pa hela denna semester...


PUUUUUUUUUUUSS OCH KRAAAAAAAAAAM!

Hoppas ni har det bra i Canada tjejer... ;) Take care see you soon...

Kryssningen

Kom precis hem fran banken... har varit och tagit ut alla pengar fran banken... De visade sig att det var 31.000 kr. Jatte nojd med mitt sparande... Idag har jag aven lovat Ian att jag kommer aka tillbaka till Canada den 27 maj. Sa kommer vara hemma i Sverige 1 manad och sedan aka tillbaka til Canada. Han blev jatte glad over mitt beslut, eller nja ifall jag inte skulle komma tillbaka sa skulle han komma och hamta mig i Sverige. Hahah

JAG MASTE AKA MED PA KRYSSNINGEN!!!! Hoppas det blir sa...

Ha det bra sa hors vi igen!!


Somliga gar med trasiga skor

Sitter uppe i lagenheten efter en blot dag i Perth. Stevie kom hem fran Las Vegas idag.. Han kom pa 14;e plats. Annars sa har dagen varit mycket forrvirrande. Veten var har, det eviga mublerandet med hastarna i clinic stallet. Hamta Span,  en Julie som ar sjuk. Jaa de var jobb fran 7 - efter 4. Non stop.
Shawna akte hem till sin gard pa on pa vastkusten, vet inte vad den kallas. haha. Sahon kommer tillbaka pa tisdag. Men da ar jag i Sverige, sa det var lite trakigt att ta farval. Blir sa glad for hennes planer for framtiden, och det basta ar att hon verkligen har mojligheterna, pengarna och motivationen. Sa om nagra ar sa star hon dar. Sa haftigt. Igar var vi da pa puben (jag,shawna, sandra, kaila och nikki) Det var en trevlig kvall som avslutades med Donken, aven nagra kissisar i diket pa hemvagen. haha.

har nu biljetten i handen till Sverige pa mandag. Om en vecka sa ar jag hemma. Kanns riktigt bra. Saknar allting hemma. Hoppas aven pa att jag kan aka pa kryssningen ocksa! Det vore sa forbaskat roligt. Var ett tag sen man var ute till havs...

Ikvall sa ska jag bara slappa och njuta av den tiden som ar kvar...

Hoppas inte Amy glommer pengarna som jag ska ha av henne, lamnade in kvittot till henne idag. Sa hon bor inte glomma det tills pa fredag. Far nog paminna henne igen framat torsdag igen. De har ratt mycket att tanka och styra med i detta nu.. Hander extremt mycket pa Millar Brooke for tillfallet.

Undrar  hur jag ska gora med ALL packning, hoppas jag inte behover slanga for mycket! =/

Skepp och Hoj (Finlands baten ar rooooooooooood) diggar stenhart.


Lordagkvall i Perth

Idag har jag Juli och lilla diane ( som inte alls var sa liten som jag trodde ) har trott att hon ar runt 14-15 ar, men idag sa fick jag reda pa att hon ar 18. den ni ;)
Sandra och Nikki var lediga... Det har varit en lite regnig dag, har inte hant sa mycket Jon och amy har bada varit pa Clinic sa de har bara varit Mandy hemma och ridit pa hastarna. Har nu bestamt att jag aker hem, vantar bara pa att mamma ska boka biljett etc, men kommer med storsta sannolikhet aka fran Canada den 27 april ar i Sverige den 28.
Har snott massa latar av Sandra till min mp3 ikvall.. mohaha. Imorgon ska hon och jag gora Wallmark, Trevligt eftersom vi bada ar ledig. Imorgon ar dessutom min sista lediga dag. Nu ska jag strax ga ner och gora Nightcheck. Men ha det bra sa hors vi snart igen. bye bye.

lite si och lite sa

Nu sitter jag i min lagenhet i Perth, har ledigt idag. Igar berattade jag for Amy att jag tankt aka hem snart (hem till Sverige). De senaste veckorna har varit jatte jobbiga. Har bara langtat mer och mer, ju mer jag tankte pa att aka hem, ju klarare blev det. Vissa dagar ar sa ensamma. Det ar verkligen forrvirande. Vill stanna och gora det som har varit min drom sa lange, men samtidigt sa har jag levt i detta ett tag nu. Vet att jag kommer sakna manniskorna, hastarna och landet over here, Alla roliga stunder vi haft, kommer aven sakna gnabben haha. Men jag ar alltid varmt valkommen tillbaka. Vilket kanns jatte skont att veta.

Jag hatar att man ska behova valja val i livet. Det vore sa mycket lattare om det enbart fanns en vag for varje individ.



skriver mer senare, har tomt huvud ust nu. FRUKOST!


Valkommen till en liten by i ingenstans.

Sa var andra bussen hemma. Fullt hus i stallarna, vantar bara pa den vita bussen med lite grejor, men den kommer inte forens midnatt, sa de far packas ut imorgon. Annars sa har dagen varit lite seg.. Sandra och Shawna kom med hastbussen runt 4. de skulle kommit 1 men blev fast i tullen i nagra timmar... (ingen slar mitt och Nikkis rekort Florida-Perth) 9 ons-13.45 tors.

Nar hastarna var fardiga for natten sa akte vi in till staden for att handla mat, men tror ni det var oppet? Nej. Forst tankte vi att det ar val helgdag, men icke de ar det inte. Sa vi akte till Donken och kakade. Fick en kannsla inne pa donken, inge mer skrapmat for mig. Kandes verkligen som att jag skulle krakas. Har aldrig matt sa illa efter en maltid. Vi stannade till vid Mac's som hade oppet, shawna fragade varfor affarena hade stangt, ifal lde berode pa paskhelgen. Hon i kassan sa forvanande -Nej kl ar over 18.00 sa de har stangt. - valkommen till en lite by. HAHAHAH! det ar fan inte sant. Detta ar ett skamt.

Saknar allt hemma i Sverige nu. Det har kommit mer och mer.

Ha det bra sa hors vi snart igen!! Kram


O'reillys is the best pub in Perth!

Sa var annu en dag avklarad i Canada. Kom precis hem fran O'reillys, efter en middag och ett par ol med Nikki. Dianne och blomman skulle med egentligen men de bangade. Sa jag och Nikki drog in sjalva. Det var verkligen trevligt. Vi har kommit varandra narmare nu,,, Hon riktigt snall och rolig nar man umgas sjalv och privat med henne. Hon kan vara lite sma jobbig pa jobbet, men hon ar ju trotts allt snart 30 sa hon har val sina sjal. haha. Annars idag sa har det inte hant sa mycket, forutom att Amy kom och red Picco, efter lunch. Runt kvart i 4 vi slutar runt 4. sa fick vi reda pa att en av unghastarna ska flytta in till Main barnen imorgon. vilket innebar att det kommer vara fullt dar. Vi anvander en box som span, hokarra och annat skrap gar in dar, sa vi fick flytta allting, det var massor. Men nu ar det gjort, sa slipper vi det imorgon, nar vi maste moblera om hastar(eftersom det andra bussen) fran florida kommer imorgon. Sa imorgon kommer hela lastet fran varmen. Sa de kommer bli mycket att packa upp imorgon och de narmaste daarna skulle jag tro. Jag och Nikki har haft det forvanadsvart bra. Vi har bara haft en fight haha. Men som sagt det har varit mycket bra. Kommer troligtvis bli andra bullar nu nar resten kommer hem. Fick en miccrougn idag och en brodrost. Hahah sa nu kan jag gradda brod och laga miccro mat. Vantar bara pa att kunna laga riktig mat, usch hatar mina kastruller.

Har hittat en Countrey station pa radion, sa nu kommer Kaila bli glad, eftersom vi tva har poppat countrey nere i Florida.

Ikvall fick vi varan forsta lista pa vad som hander imorgon, haha vi har en hast som gar annars ar det bara Mark som rider sina tva hastar.

Hur kommer detta sluta, ingen vet, inga svar, tiden far visa... =D ha det bra GLAD PASK FORRESTEN!


en laang fredag!

idag har vi haft hastarna pa skritten och i hage, alla var sa snalla sa...Vi blev fardiga i tid. Sa Nikki och jag bestamde oss for att aka och handla mat for forsta gangen, men allt var ju stangt, jalva pask fan! haha. Sa vi gick till Irlanska puben O'rellys eller nage och drack varsin ol och at mat. trevligt trevligt, sen stannade vi pa hemvagen och tittade pa Big ben och ian , de har en staty av dem har inne i Perth city. Vi stannade aven pa en mack och inhandlade de viktigaste varorna infor imorogn. Nar vi kom hem gick jag ner till KAILA med hunden mona och halsade pa vi slappade och invantade night check. sen efter night check akte jag diane och kaila och christian till pool house och drack ol och spelade pool. Mycket trevligt nu kom jag precis hem och ar lite trott. Kaila akte tillbaka och invantar Diane. Men som sagt det ar en dag imorgon ocksa!!!! Imorgon ska jag antligen fa aka och sorhandla! hoppas jag, om de inte har stangt imorgon ocksa! fuckers. hahah nej men annars hander det inte sa mycket har, maste se sa ska det lata nu eftersom de var fredag.


Hej och Ha. bye bye Niclas

Back in Canada

Sa da var man tillbaka i Perth igen!! Har var det sig likt minnsann... Lite varmare an senast bara, fast enda kallt, det var 6 grader nar vi akte och hamtade pizza runt 7 taget.. Hastarna och vi mar bra efter den langa resan... jag och Nikki lag och tittade pa Band of brothers pa Andrews dvd data eller vad det nu kallas... Sen sov jag resten av tiden, forutom nar vi gav hastarna mat och satte pa tacken. Vi akte fran Florida 09.00 (ons) var i Perth runt halv 2 (tor) det var inte alls sa farlig resa... de  sager att det tar dubbelt sa lang tid till Calgary som ar varan nasta langa resa... Jag bor uppe i samma lagenhet som jag bode forut, blev val inte jatte glad for det, men det far duga tills vidare... Jag gick med Nikki till henens lagenhet efter jobbet med hennes vaskor... Det tog en evighet! menar verkligen det. Uscha. Men lagenheterna var super fina!!! sa de skulle jag nog garna ta istallet..;P  Jag, Nikki, Diane, Christian, Mandy och deras 2 barn kopte pizza hut och snackade Florida hela kvallen... Jag Nikki o Diane gjorde nigth check... sa vi tog nagon slags bil/slap,elbil eller vad det var och korde till stallet. Nu sitter jag pa mitt rum och forsoker styra upp min packning, men pallar nog inte det ikvall.. hahaha det ar ju en dag imorgon ocksa...

Hela hemresan sa korde Andrew jag och Nikki 'gul bil' hhaha, ar smatt trott pa denna lek nu.


Ha det bra fran ett kyligare Canada...

En skon avslutning pa Florida

Mandag innebar 3 knacktar i stallet och 3 slashasar i soffan... Jag, Sandra och Kaila jobbade.. Det har varit varmt och skont, pa eftermiddagen borjade det blasa, ska tydligen bli ovader?

Vi at lunch pa  Quesnos eller vad det nu heter, gott gott, sedan glass pa shell.

Gardagen var mycket lyckad, Jenny fick de bekraftat imorse. haha Forst var jag, Sandra, Kaila, Nikki och Shawna pa en bbc pa nagon av alla gardar som finns har omkring. Trevligt folk, salsa dans, god mat ( stark ) , god dricka ( en viss tequila satte sina spar. ) Alla dansade Salsa, de har vi bildbevis pa. Taktkannslan var val si sa dar hos nagra av oss...

Efter detta stopp, akte vi vidare till Players... Som alla andra helger tvekade jag pa att fa komma in sa Shawna vantade i bilden ifall jag ej skulle komma in. Vakten tittade pa mitt id noggrant, drog det i en maskin och sa valkomen. Hahah jag blev paff, gick in och ringde shawna och sa hejda. hehe...Det var mycket trevligt pa nerevaningen, men vi bestamde oss for att ge det ett forsok att ga upp till overvaningen. Sa det var bara ga upp for trappan och traffa mr vakt igen, Visade mitt id. Han tittade och lat mig passera. Sa da var man pa overvaningen. Det var sjukt att jag kom in pa bada stallerna utan att bli nekad. Haha 
Dans,dans och ater dans stod pa programet. ringde jenny vid nagot tillfalle ocksa..
Pricken over i;et var att de spelade 'singel lady' haha .
Kanner mig lyckad och glad att gardags kvallen var bra, en battre avslutning kunde vi ej haft. Nu har jag slapt lite pa min usa fobi. haha har varit emot Usa for att de har sa konstiga lagar, 21 pa krogen, 16 pa korkort. Tack Usa for att tamja lite pa granserna for mig. ;)

Nu ser jag fram emot att aka tillbaka till Canada. Har bara ett problem. Packa. Det ar sa trakigt att borja, men det maste goras.. Har massa grejor sa jag maste borja i tid. Imorgon ar sista 'dagen' i Florida. Skulle tro att vi beger oss ivag tidigt onsdag morgon. Sa imorgon blir det packa, packa och packa lite till..

Nu ska jag ta och ata lite mat innan packningen startar.

bye Niclas

Knocking on heavens door

Vilken varme det har varit idag... Det ar sa underbart skont, Men nagon matta far de vara nar man jobbar... En sadan har dag vill man bara plaska i de stora bla, hellst med en grogg i handen!

Idag har jag varit barnvakt at Stevie och Dryden... har suttit och glassat halvnaken pa trailen.. det har varit bara jag och Julie pa garden nastan hela dagen, de andra har showat. Men Julie skulle komma och skramma mig, Vilken bra ide'e tyckte hon. Men vem skramde vem egentligen? hahha det var klockrent.

Ikvall ska vi pa bbc... det ska bli stortskont minnsann.

Dunkar "Love is gone" lite gamal kanske men ratt skon ladda lat. Vill ut och dansa....

Stanleys for fan!


a simple day at grand prix village

Det var lite snurrigt imorse med tanke pa att hastar skulle in och checka in for Gp imorgon.. Hade Hingsten i hagen och Monte traffade vet vid lunch. Pratade med morfar i telefon... det var verkligen jatte roligt att hora att han mar bra..Fick tva kort idag paskkort... fran mamma och systrarna.

Pa onsdag aker jag och Nikki hem till Perth, Canada igen.. Vi tar med 10 hastar..Det ska bli spannande att se hur allting ar dar uppe igen.. Jag maste verkligen borja packa ner mitt rum ocksa... Undra om jag kommer fa plats med allting. Annars sa ar allt som vanligt. Idag sa stadade vi Hela garden sa den blankte ( for att det var en som skulle komma och titta pa garden, for ev kop. ) Nar vi nastan var fardiga kom beskedet att det har blivit flyttat tills imorgon... Det gick en djup suck igenom hela stallet... Men det gor det i alla fall lite lattare imorgon, da vi bara behover finslipa lite pa kristallerna. ;)

Jag tittade som sagt pa sa ska det lata igar... Det var ett av de battre avsnitten, hehe mycket uppskattat.

Har hort att hemma i Sverige har ni haft underbart vader...

Lite lam pa bilder nu for tiden, ska borja skarpa mig och lagga upp lite bilder... men det blir ett senare projekt. haha. Ingen som har nagot roligt skvaller att beratta? Jag har behov att hora skvaller.


en liten halsning


Fredag = sa ska det lata

Loppan och Therese akte hem idag, till kalla Sverige.. Vi andra akte och jobbade, Nu har vi da kommit hem. Det var en ganska seg dag. Hande inte sa mycket... Satt hingstvakt idag igen, som alla andra dagar nu nar hingsten gar i hagen. Satt 2 h och tittade pa nar han och Monte at gras och rullade runt. Det vore sa enkelt att vara hast... Nagon som tvattar an, ser till att man far mat och motion.

Glomde beratta att Leroy vann en klass igar...=)

Igar tittade Sverige ganget och Kaila pa "Marley and Me" som jag hade kopt for nagon vecka sen.. Det slutade med att alla satt och grat... Det ar en maste film.. 

Ikvall ska jag fa sova i min egna sang igen.. har lanat ut mitt rum till Loppan och Therese nar de har varit har och halsat pa, sa jag sov inne hos Sandra och Nikki... Tyvarr tjejor men jag maste sova inne hos mig igen nu... ;) haha

Fick Pask kort fran farmor for nagra dagar sen ocksa!!tACK tACK.. Det hanger uppe pa vaggen.. dessvarre kommer jag plocka ner allting pa vaggarna nu nar vi ska borja packa ihop for hemresan.. Men an finns det tid for dem att hanga kvar dar.

Har hort ryckten att morfar ska vara med i radio pa fredag!!! Coolt.. .Ska sitta uppe och lyssna hela natten for att hora intervjuven...

Vet inte riktigt vad jag ska gora for gott att ata idag...

en sak som ar saker ar i alla fall att jag ska titta pa "sa ska det lata" ikvall!!!!!!!

HA DET BRA SA HORS VI SNART IGEN!


En onsdag som alla de andra.

Dagen borjade med att tiden som vi hade bestamt att aka till jobbet var andrat. Nagon smart person hade andrat tiden innan de gatt och lagt sig, nar alla andra lag och sov. Annars har jag haft en lugn dag, bade Monte och Dryden var lediga... Ian kom och red Leroy runt 12. Sen hade jag Hingsten i hagen... Han gick ut forsta gangen igar och var liak duktig idag. =) han ska borja ga i hage nu nar han har stallts av for semester under den tiden vi ar kvar i Florida...  Loppan och Therese kom tillbaka till Wellington efter en tid i Lake Worth... Sverige och Kaila akte till gallerian och handlade loss... Jag fick tag pa en troja och tva T-shirts.  Sandra kom tillbaka i mandags kvall efter sverige trippen.. Hon har haft det fin fint!

Imorgon ska Leroy hoppa men klassen startar inte innan 2 troligtvis. Vi borjar 7!!!

Snart ar det verkligen hemfard. Kanns bade kul och trakigt. =/

Skepp och hoj!

RSS 2.0