sista dagen på 2009

Vaknade tidigt gick ner till tvättstugan för att se ifall jag hade tur att få någon tvätt tid. Det var helt tomt hela dagen. Hahah så jag tog första passet som började 7. Tvättade några maskiner. Sen fick jag någon städnoja och började städa för fullt. Så nu är det FIN FINT.

Ikväll ska jag åka hem till Anders och Sandra, det kommer bli en trevlig kväll, med god mat, dryck och sociala människor. :)

Nyårslöfterna för 2010 lyder:

- Sluta snusa

- Se mig i spegeln och säga " Spegel, spegel på väggen där..."

- Bli en bättre kock

               
Hoppas ni har bra nyårslöften, Önskar er alla ett gott nytt år!


                                  By: Niclas "von platen"

.

A place nearby - Lene Marlin

I entered the room
Sat by your bed all through the night
I watched your daily fight
I hardly knew
The pain was almost more than I could bear
And still I hear
Your last words to me.

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away.
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday.
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side.

You just faded away
You spread your wings you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back.
You're always on my mind
About to tear myself apart.
You have your special place in my heart.
Always

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away.
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday.
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side.

And even when I go to sleep
I still can hear your voice
And those words
I never will forget

2009-12-29

Fick ett samtal när jag var på jobbet idag, började bli riktigt oroad över farfar. Så efter jobbet åkte jag till farfar, Efter någon timma så tog han sina sista andetag på denna jord. Börje Andersson kommer alltid finnas i mina tankar förevigt. Jag farmor och pappa var vid hans sida när han somnade, vilket jag tror är viktigt då han kände sig trygg. Du och morfar åker säkert på samma moln upp till det eviga och tisslar och tasslar om allt här nere på jorden. Saknaden är stor för er båda två..

Dessutom har det hänt en del underligga saker under dagen.

 Jag och en vän skulle mötas efter jobbet och fika inne i stan, då ringde vännen upp mig och hade förhinder, precis efter ringer pappa och berättar om farfar.

Innan pappa pratade med Jenny och berättade att farfar somnat in, så var Morris orolig och ylade.

Vi gick från jobbet 30 min innan vanligt.

Nu börjar tankar gå till Florida..Hur? Orkar?


 
År 2009 har varit ett ledsamt år... :(                                 

                               By: Niclas



bye bye 2009 hello 2lax10

Nu närmar sig -09 sitt slut med stormsteg. Året har gett mig mycket glädje men även allt för mycket sorg. 2009 kommer aldrig glömmas, Det var detta år som jag flyttade utomlands, även det år då Gaga spred skräck genom sin "snopp chock". Detta år dog The king of pop, men även min egna hjälte morfar, saknaden är enorm. Fotbollslandslaget missar VM och jag gör min debut på youtube. Det var detta år då jag firade min födelsedag i Calgary med en "strippas" bröst över mitt huvud, thanks for the shot girls.. Det var detta år då jag ändrade min yrkeskarriär till fritids för att sedan byta tillbaka. Jag gick hos tandläkaren med noll hål. Jag har aldrig varit med om ett år med sådanna blandade kännslor. 2009 kommer aldrig glömmas.

Jag blickar fram mot ett nytt år och nya äventyr. Jag spår 2010 som ett lyckligt år med många skratt. Jag har en del mål som jag har satt upp som jag måste göra, dessa återkommer jag till efter nyår. Jag önskar att alla får ett bra år.


Dagens äventyr utspelade sig på jobbet, PULKA. Tjooo vad vi åkte! Jag gick tidigare för att komma hem lite i god tid, men jag fastnade i Fittja. Bussen var hyper sen så kom hem senare en vanligt. Så jag var lagom taggad för att åka till Sara o Amanda o Rasmus. Sorry men vi får ta det någon annan dag. :) tycker om er 3 väldigt mycket bara så ni vet.

Imorgon blir det jobb, sen ska jag upp till storstan. Och imorgon ska inget 
hindra mig. Jag ser fram emot ett bra slut på dagen.


                              BY: Niclas och apan Ola..

Lördag

Annandagen idag... Gick upp rätt skapligt för att åka ut till Marion, för att sedan åka in till storstan. Men så blev icke fallet. Trist. Men plan B verkställdes och jag gick ner till stan i Södertälje och träffade Sara. Idol - Erik spelade så det hördes från Centralen när jag klev av... Med raska steg gick jag och mötte upp Sara. :)
Vi sprang eller gick fort runt på stan och hon shoppade loss som en tjej brukar göra.. Höhö.

Hem och där satt de vanliga hockeyligisterna uppradade.. Hockey hockey hela eftermiddan/kvällen.

Imorgon blir det middag hos farmor! :) 


      "Meet me halfway"


         By: King


en fruktansvärt rolig dag!

Dagen började med att jag vaknade pigg som en prins. Skuttade till jobbet, väl där blev jag bemött av energi. Spelade spel och tittade på film "Grinchen julen är stulen" men alla barn. Har aldrig sett hela filmen, trotts att den var underlig tycker jag att de har ett fint budskap.. Att julen inte är paket, utan julen är att vara med nära och kära. Jag har insett att som jag tidigare har berättat så tror jag att detta är en framtid för mig, att jobba med barn och ungdomar.

På vägen hem så var det en incident på bussen från Centralen som fick hela bussen att skratta men jag tycke synd om den stackars övningskörnings eleven som tack vara vår busschaför gjorde så att han/hon tog hela sidan + backspegeln på övningskörningsbilen. Nu funderar jag på vad jag ska äta för gott idag. Imorgon börjar jag lite senare 9. Har även tänkt att gå och klippa mig imorgon kväll om jag hittar någon frisör som har öppet.

Jag läste nyss på en sida något som gjorde mig ännu gladare.

Jag tror på ödet.


                                         By:
The king



en kännsla jag har

Can you meet me halfway?



jag är rätt trött, förstår inte..

Dagarna går dag blir till natt.. Det är mörkt dagarna i ända.. Men nu går det i alla fall mot ljusare tider. Jag somnade nästan på bussen på väg hem, satt i kö hur länge som hellst. Tror seriöst att jag bara ska ta ett varmt bad och lägga mig i sängen och somna. Helgens äventyr har tagit ut sig, hehe. Nej men gårdagens händelse påverkar nog energin i kroppen och psyket..


Idag har jag i alla fall åkt pulka och spelat ca 15 vändor skipo! hehe lärde mig det idag och jag sög rätt rejält så barnen ville väl slå mig, vilket det garanterat gjorde.

" I don´t wanna be friends..."

                                           
By: Sov gott niclas


All I want for Christmas is you....

Jag har aldrig sett så här mycket snö i Stockholm sen jag var liten. Underbart. Älskar snö. Det är mysigt och skapar julkännsla så här nära inpå julafton. Helgen har varit fantastisk rent ut sagt. Har aldrig varit så glad och skrattar så mycket. Tack Jenny och Jimmy för er gästfrihet. Sov som en stock på soffan, vilket ni märkte imorse... EKO ala Gladö! hahahha. Förlåt.

Nästa vecka hoppas jag följer samma vind som denna helg, perfekt med andra ord. Med andra ord får jag återkomma med om nästa vecka fullföljt denna våg av glädje.

Nu ska jag äta och titta på Wallander ikväll, nu väntar 3 roliga dagar på fritids, full av glädje och energi. Det finns en del saker jag vill berätta, men vet inte hur. Det får jag också återkomma med, men när jag gör det kommer ni garva ihjäl er. Det handlar om snö snö o dricka. Hahah..



                                   By: Niclas the King


En perfekt start på helgen..

Åkte och jobbade som vanligt vi lekte i snön och tittade på film Titan. Jag tog filmvakten, hehe så jag tittade på film hela eftermiddagen... Vi åt bullar till mellis. Jag stormtrivs verkligen med detta jobb kanske finns en framtid?

Efter jobbet åkte jag in till stan och gick på bio, New Moon stod det på biljetten, hade inga speciella förväntningar men den var helt godkänd. Hade fint sällskap och mycket snacks.. Denna dag gick min väg hela dagen förutom när jag skulle hem då kom tåget försent o vi fick ta ersättningsbuss vilket innebar att bussarna åkt i södertälje så fick traska i kylan, men vatusan!! Flög på moln. hahah

Imorgon ska jag på middag hos syster och jimmy, sen på söndag blir det att påka ut till landet....


Nästa vecka jobb mån,tis, ons. Sen Julafton och sen middagar o fest.. Love it.


Take Care så hörs vi snart igen!! 


                                     By: En biosugen Niclas

Vem var det som kasta?

YEES! Snön har kommit.. Blev så glad idag när jag vaknade till att det var snöoväder utanför fönstret.
Åkte till jobbet och där åkte man pulka, lekte i snön o kastade snöbollar på varandra.
Nackdelen med snö är varje år är kollektivtrafiken. Fattar inte att det alltid är problem när första snön kommer.







Imorgon ska jag tvätta hela morgonen och förmiddan. Jag vill  gå på bio- men inga pengar. Vill äta på resturang- inga pengar. Vill köpa nya kläder- inga pengar. Det är jul - inga pengar. Jag vill att det ska bli lön, kommer få mycket pengar!! haha eller för mig är det mycket i alla fall ( beror på vem man jämför sig med ).

Hur svårt ska det va, jag ska ta ett varmt bad nu.


- vem var det som kasta? HAHAHH underbar replik.


                  BY: The King.

Jag kan flyga jag är inte rädd...

Julen närmar sig med stormsteg. "All I want for Christmas is you.." Jag vill vara en superhjälte med speciella krafter så som flyga, gå genom väggar eller vad sägs om att läsa tankar. Det vore helt outstanding.

Trotts denna jul-stress så kan jag sätta mig ner och bara njuta av denna högtid. Det är min absoluta favorit, även om den i år inte kommer uppvaktas så mycket..

Nyårsplaner börjar rulla in lite smått. Men är lite desperat att finna någon som jag kan börja det nya året med. Så här kommer en liten annons:

     
NYÅRS FÖRHÅLLANDE ENDAST!
(undantag om du kan leva på distans)

Här finns en kille på 21 år som söker dig atraktiva kvinna som vill pussas in på småtimmarna den 31 dec/ 1 jan.
Självkostnadspris vilket innebär att du tar med dig alcohol själv. Du måste kunna dansa och ser gärna att du har något glittrigt på dig. Du får inte bli för full och smälla smällare gör jag. Vet att du finns där ute..
Om du nu inte uppfyller dessa krav, så anmäl dig i alla fall, tar det jag får.

DU MÅSTE ANMÄLA DIG...

Love Niclas af hingstas.

Meet me halfway

Svårt att somna, Lyssnar på bra musik.

Jag får fjärilar i magen innan jag somnar.. Tänker på "om inte" eller "om det var så".

Julen är härlig, idag snöade det massor. Det är fortfarande snö på backen vilket är ovanligt på 2000 - talet. Tänk tillbaka på tiden då smurfhits spelades då var det snö upp till "fönsterkarmen", vi byggde snöigglos, snölycktor med ljus i.. Nu skrapar man i 30 minuter för att få ihop botten på en snögubbe. Jag vill vara liten igen gå i skolan med ryggsäcken halvvägs på att ramla av. Blåmärken på knäna från cykelturer när man trodde man ägde gatan man bodde på. Då Söderälje var huvudstaden. Världen var där man bodde. Den enda smärta man kännde var när man förlorade en "suddis" på rasten.

Man ska vara lycklig över det man skapar och dem man har omkring sig. Varför blir människan aldrig nöjd?

Vi ska alltid slå grannen med det nyaste och största. Människan sätter sig själv i skiten, både med klimatet och ekonomin. Vi är de största bovarna. Vi tar och tar av naturen men vad ger vi tillbaka? -Avgaser och olja i haven?

Okej jag är ingen miljökämpe. Men som man säger " En kan inte göra allt, men alla kan göra något!"

Jag ska tänka tanken med dig innan jag somnar, jag tror jag är lyckligt lottad som har tak över huvudet.

Jag önskar mig en jul med snö och jag tror att när jag fått ett heltidsjobb så ska jag bli fadder. Tycker det verkar så hjälpsamt som lilla jag kan göra. Det ska bli mitt nyårslöfte. Jag gillar tanken att inte sätta sig själv i fokus. Det är patatiskt att alltid tänka jag jag jag. Imorgon ska jag gå på Lucia firade med syster o hennes kille. Jag ska börja ställa upp för dem som alltid ställt upp för mig. Jag ska visa att jag inte är den lilla Niclas länge. Nu ska jag bli stor.


                 ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU!

                              
By: The king


Grattis Erik.

Vad va det jag sa... Erik skulle vinna hela idol.. :) Härligt! Firade idolfinalen i Södra med Amanda, Sara o Rasmus. Det blev slödderpizza och rödvin. Kvällen var perfekt.

Men jag irriterade mig på 1 sak denna kväll, och ALLA menar verkligen ALLA vet nog vad jag menar. Vad i helvete skulle Eriks flickvän hoppa upp på scen och spela något jävla pr spel. Mediahora tycker jag hon är, varför inte bara sitta kvar i publiken och klappa händerna som alla andra? Det förstörde hela grejen. Det var bara hon som syntes i rutan och Erik sjöng låten till henne fine, men säg bara "jag älskar dig .... ". Hata personer som är så jävla media-kåta. Slår vad om att de kommer göra slut... Ge dem 1 månad sen gråter Hon ut i Förkväll...Innan sommaren är hon tillsammans med Patrik Ekvall eller någon annan tv 4 profil. Thats the media life...


Kvällen slutade i alla fall med att Amanda inte hade loggat ut sig från facebook på Saras dator innan hon åkt hem, så jag och Sara slog våra kloka huvuden ihop och levde rövare på hennes bekostnad. Hahha det var underbart!!

Niclas tips:  Nästa gång du använder någon annans dator, se till att logga ut. Höhö ;)


Higher spelas på rix fm nu i alla fall... vilket sammanträffande..


Kram


När minnen får ett värde

Det var länge sen jag knappade vid datorn. Allting har en mening. Vissa saker går inte att förstå. I Fredags somnade morfar in. Det finns många saker jag hade velat sagt till dig innan du somnade. Du är en hjälte i mina ögon och kommer vaka över oss. Alla kommer att minnas Bo Nyman med det stora hjärtat och hans agerande att skapa. Ditt lidande innan du somna var obeskrivligt. Jag vet att du kommer hitta nya projekt att styra med uppe bland molnen, så jag vill bara önska dig lycka till och hälsa Siv vi ses snart morfar.

                                                      Natti natti morfar!





RSS 2.0